A Haber’in merdiven kumpasına Kılıçdaroğlu’ndan sert tepki!

Yayın tarihi: 12 Eylül 2023 Salı 8:55 pm - Güncelleme: 12 Eylül 2023 Salı 9:00 pm

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul metrolarındaki yürüyen merdivenlere yapılan sabotajın videosunu alıntılayarak yaptığı paylaşımda, “İstanbul’a olan ihanetiniz nasıl sürüyor, gözlerinizle görün. Seçimi yalan, dolan, iftira veya böyle ahlaksızlıklarla kazanacağınızı sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul metrolarındaki yürüyen merdivenlere yapılan sabotajın bir yenisini gerçekleştiren bir grup gencin, çıkışta bekleyen A Haber kameralarına verdiği röportajın görüntülerini yayınladı.

İBB sabotajı saniye saniye kaydetti! İşte A Haber’in merdiven kumpası

KILIÇDAROĞLU’NDAN TEPKİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB’nin yayınladığı videoyu alıntılayarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle:

“Bir insan eğer ahlaklı ise önce mücadelesinde yiğit olur. Bu alçaklık İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne değil, öncelikle yaşlı, engelli vatandaşlarımıza sabotajdır. Ama derler ya, balık baştan kokar. Çürümüşlüğün bir örneği de bu işte.

“BÖYLE AHLAKSIZLIKLARLA KAZANACAĞINIZI SANIYORSANIZ ÇOK YANILIYORSUNUZ”

Eğer bir skandal arıyorsanız, kendi belediyelerinizin çöplüğe çevirdiği ilçeleri ziyaret edin. İstanbul’a olan ihanetiniz nasıl sürüyor, gözlerinizle görün. Seçimi yalan, dolan, iftira veya böyle ahlaksızlıklarla kazanacağınızı sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz”