Özgür Özel, kalp krizi geçiren Hasan Bitmez’i ziyaret etti: Mutlaka ders almak gerekiyor

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 10:52 am - Güncelleme: 13 Aralık 2023 Çarşamba 10:55 am

TBMM kürsüsünde kalp krizi geçiren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’i ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bu üzüntülerden bu sıkıntılardan mutlaka ders almak gerekiyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Genel Kurulu’nda 2024 Merkezi Bütçe Görüşmeleri’nde yaptığı konuşmasının sonunda kalp krizi geçirerek yere düşen ve AKP sıralarından “Allah’ın gazabı böyle olur” denilen Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’i ziyaret etti.

Özgür Özel, siyasette tartışmanın yerinin olduğunu fakat her türlü sağlık durumunun değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, “Elbette siyasetin bir kısmı müzakere, bir kısmı münakaşa ama her türlü sağlık durumunu, her türlü riski değerlendirmek gerekiyor. Sağlıktan önemli hiçbir şeyin olmadığı ortada. Bugün Meclis’teki herkesi yüreği ağzında Hasan Bitmez büyüğümüzden bir iyi haber bekliyorlar. Bu üzüntülerden bu sıkıntılardan mutlaka ders almak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Özel şöyle konuştu:

“Başhekimizden Sağlık durumu hakkında bilgi aldık. Saadet Partisi grubundan çok değerli arkadaşlarımızla, büyüklerimizle durumu değerlendirdik. Tabii hepimiz çok üzgünüz. Dün ben İstanbul’da olduğum sırada Grup Başkanvekilimiz durumu haber verdi. Hasan Bitmez bizim Meclis’e geldiği ilk günden beri iki grup arasında da köprü olmuş çok çalışkan, sürekli odamıza grubumuza gelen giden, partisi için ve Kocaeli’nin sorunlarını dile getirmek için üstün gayret gösteren çok samimi, çok gayretli bir siyasetçi. Dünden bugüne hep birlikte dua ediyoruz. Hocalarımız sağlık durumu hakkında bilgilendirmeyi yapıyorlar. İşin o kısmını kendilerine bırakıyorum. Tabii böyle bir şeyin Meclis kürsüsünde yaşanmış olması hepimiz açısından üzüntü verici ve ders verici olmak durumunda. Elbette siyasetin bir kısmı müzakere, bir kısmı münakaşa ama her türlü sağlık durumunu, her türlü riski değerlendirmek gerekiyor. Sağlıktan önemli hiçbir şeyin olmadığı ortada. Bugün Meclis’teki herkesi yüreği ağzında Hasan Bitmez büyüğümüzden bir iyi haber bekliyorlar. Bu üzüntülerden bu sıkıntılardan mutlaka ders almak gerekiyor. Bundan sonraki süreçte durumu yakından takip edeceğiz. Ailesine, değerli eşine, kıymetli babasına söylediğim gibi emin ellerdeler. Yapılabilecek her şey yapılıyor. Biz de hep birlikte dua ediyoruz.”

HAYATİ RİSKİ DEVAM EDİYOR

Özgür Özel açıklama yaptığı sırada yanında olan Hastane Başhekimi ise Bitmez’in hayati riskinin devam ettiğini belirtti.

Bitmez’in sağlık durumu hakkında “Halen aynı yükseklikte hayati riski devam ediyor maalesef. Gerekli müdahaleleri devam ediyor. Yapay kalp ve akciğer cihazıyla şu anda dolaşımını, solunumunu sağlıyoruz. Dediğim gibi hayati riski devam ediyor” bilgisi verildi.

Özgür Özel canlı yayında anlattı! Selvi Kılıçdaroğlu Kurultay günü ne dedi?

 

Kaynak: TELE1