Özgür Özel canlı yayında anlattı! Selvi Kılıçdaroğlu Kurultay günü ne dedi?

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 8:56 am - Güncelleme: 13 Aralık 2023 Çarşamba 12:56 pm

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genel başkan seçildiği 38. Olağan Kurultayı’nda Selvi Kılıçdaroğlu’nun kendisine söylediklerini anlattı. Konuşmasını yaptıktan sonra Özel ile konuşan Selvi Kılıçdaroğlu’nun “Bağırmanız hoş değil” dediği iddia edilmiş, olay kurultayın en fazla konuşulan meselelerinden olmuştu.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda gündem olan Selvi Kılıçdaroğlu-Özgür Özel diyaloğuna ilişkin açıklama Özgür Özel’den geldi. Özel, 7. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun kendisine “Sen de oradaydın” dediğini, kendisinin de durumu açıkladığını anlattı. TV100’de yayınlanan “Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum” programında konuşan Özel, şu ifadeleri kullandı:

“Onu yanlış çözümlemişler. ‘Özgür niye çok bağırdın’ gibi bir şey değil. Zaten Selvi Hanım’a da sorulursa doğrular. Şöyle diyor: ‘Özgür, sen de oradaydın ya.’ Millet ‘çok bağırdın’ dedi öyle kaldı. 39 milletvekilinden bahsettim ya ondan sonra, ‘Özgür bu olmadı. Sen de oradaydın ya’ dedi. O sırada da Kemal Bey de söz istemişti. Selvi Hanım ile el ele duruyoruz. Kemal Bey de kalkmak üzere. ‘Anlatacağım efendim’ dedim, yerime geçtim. Sonra ben sol elimle Selvi Hanım’ın sağ elini tuttum, ‘Efendim ben yoktum” dedim. ‘Sen 8’li komisyonda yok muydun’ dedi. ‘Yoktum, Engin Özkoç vardı. Ayrıca ben, 39 milletvekili verildiğini sabah 08.00’de öğrendim efendim’ dedim. ‘Öyle mi, bilmiyordum’ dedi. Ben de Selvi Hanım’ın elini öptüm ve o dakikada helalleştik.”

Özgür Özel’den saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler’e ‘geçmiş olsun’ telefonu

Kaynak: TELE1