Arda Güler’in sahaya çıkacağı tarihi duyurdular

Yayın tarihi: 31 Ekim 2023 Salı 12:07 pm - Güncelleme: 31 Ekim 2023 Salı 12:07 pm

Real Madrid’e transfer olduktan sonra art arda sakatlıklar yaşayan ve sahalardan uzak kalan Arda Güler‘in dönüş tarihi netleşti.

Fenerbahçe’den İspanyol devi Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, yeni takımıyla siftah yapmaya hazırlanıyor. Transferinin ardından yaşadığı üst üste 2 sakatlıkla formasından uzak kalan ve sakatlığını tamamen atlatan Arda Güler, yaklaşık 10 gündür Real Madrid ile takım idmanlarına çıkıyor.

Fiziksel olarak kendisini toparlayan Arda Güler’in sahada olacağı tarih netlik kazandı. El Chiringuito TV’den Edu Aguirre’nin haberine göre; Real Madrid teknik heyeti, Arda Güler’in dönüş tarihi olarak 8 Kasım’ı belirledi.

O tarihte Real Madrid, Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. haftasında Braga ile Santiago Bernabeu Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Güler’in son anda bir aksilik çıkmazsa Braga karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor.

Ancelotti’den Arda Güler için El Clasico kararı!

NE OLMUŞTU?

Sezon başı hazırlık kampında dizinden sakatlanan Arda Güler ameliyat olmuş ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalmıştı. Daha sonra tedavi sürecinin atlatan ve idmanlara başlayan Arda Güler arka adalesinden sakatlanmış ve yaklaşık 1 ay süren bir tedavi sürecine başlamıştı.