Tarikatlar rahatsız! AKP’li belediyeler kadın sanatçı çıkarmasın

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2022 Çarşamba 12:03 pm - Güncelleme: 31 Ağustos 2022 Çarşamba 1:12 pm

Gerici ve yobaz imamların kadınları ve sanatçıları hedef aldığı paylaşımlar devam ediyor. İsmailağa Cemaati adına konuşan Ali Parlak, AKP’ye destek vereceklerini ama AKP’li belediyelerin kadın sanatçıları programlarına çıkardıkları için rahatsız olduklarını söyledi.

Son dönemlerde yobaz imamların tepki çeken ve özellikle kadınları hedef alan açıklamaları arttı. Kadınları ‘et’ olarak gören Halil Konakçı’dan sonra deve sidiğinin içilebileceğini söyleyen Ebubekir Sifil, namaz kılmayanların öldürülebileceğini söylemişti. Bu açıklamalardan sonra imam Mehmet Şükrü Dörtbudak pedofiliye ve tacize kılıf uydurarak hem çocukları hem kadınları hedef almıştı. İsmailağa cemaatinin kanalında da müzik çalmak hedef alınırken müziğin 1.5 yaşındaki çocuğun bile hareketlendirdiğini öne sürülerek ‘yasaklanması gerekir’ vaazı verildi.

Tepkiler çığ gibi! ‘Anayasal suç işliyorlar’

BU DEFA DA KADIN SANATÇILAR HEDEF ALINDI

İsmailağa Cemaati adına konuşan Ali Parlak isimli erkek sosyal medyada paylaştığı videoda “Cumhur İttifakı’na destek vermeye devam edeceğiz ama AKP’li belediye başkanları sahneye kadın sanatçı çıkarmasın, şarkı türkü söyletmesin. Allah-u Teala başımıza bela gönderiyor.” ifadelerini kullandı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan videoya büyük tepki yağdı.

Gerici imam pedofilinin ardından tacize de kılıf uydurdu

Yobaz imamlar işbaşında! Müzik zinayı çağrıştırırmış