Motosiklet hırsızı sevgililer yakalanınca ‘Paraları paylaşıyorduk’ dedi

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2022 Perşembe 11:45 am - Güncelleme: 26 Mayıs 2022 Perşembe 11:45 am

Adana’da 3 motosikleti düz kontak yönetimi ile çalıştırıp çalan Abdullah Ç. ile hırsızlık olaylarında gözcülük yaparak sevgilisine yardım eden Burcu P. yakalanmalarının ardından Burcu P. ifadesinde “Paraları paylaşıyorduk” dedi. 

Adana’da  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir ay içerisinde 3 kişinin motosikletlerinin çalındığını belirtip, şikayetçi olması üzerine çalışma başlattı. Olayların yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, bir şüphelinin park halindeki motosikletleri düz kontak yaparak çalıştırdıktan sonra çaldığını, yanındaki kadın şüphelinin ise gözcülük yaptığını tespit etti.

Olayla ilgili incelemeler yapan ekipler, şüphelinin çeşitli suçlardan 17 kaydı olan Abdullah Ç.  ile ona gözcülük yapan ve 7 suçtan kaydı bulunan sevgilisi Burcu P. olduğunu belirledi. Şüpheli sevgililer, adreslerine düzenlenen baskında gözaltına alındı.

Emniyete götürülen şüphelilerden Burcu P., ifadesinde, “Paraya ihtiyacımız vardı, çaldık. Sevgilim motosikletleri götürüp satıyordu. Paraları da paylaşıyorduk” dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdullah Ç. ile Burcu P., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kadınları çeken göçmen Tele1 kamerasına yakalanınca selfie moduna geçti