Mekandan kovulan grup silahlarla geri döndü

Yayın tarihi: 25 Mart 2022 Cuma 3:57 pm - Güncelleme: 25 Mart 2022 Cuma 3:57 pm

İstanbul’da bir eğlence mekanında müşterilerle çalışanlar arasında kavga çıktı. Mekandan kovulan grup silahla geri döndü. Çıkan kavgada işletmeci hayatını kaybetti, iki çalışan ise yaralandı.

İstanbul’un Şişli ilçesinde bir gece kulübünde bilinmeyen bir nedenden dolayı çalışanlarla müşteriler arasında kavga çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine beş kişi çalışanlar tarafından dışarı çıkarıldı. Bu duruma öfkelenen grup aldıkları silahlarla gece kulübüne geri geldi. İşletmeye ateş açan saldırgan grup üç kişiyi yaraladı.

‘SARKINTILIK’ İDDİASI

Saldırganların içerideki kadınlara ‘sarkıntılık’ yaptığı öne sürüldü. İddiaya göre, müşteri olarak masada oturan 5 kişi içerideki kadınlara sarkıntılık yaptıkları için güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı. Çıkan arbede sonrasında araçlarına giden şüpheliler, silahlarla geri döndü.

KULÜP İŞLETMECİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalelerin ardından kulüp işletmecisi Gıyaseddin Gümüş’ün hayatını kaybettiği bildirildi. Yaralanan güvenlik görevlileri Mehmet A. ve Sefa Ş. hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olayın ardından beş şüpheli kaçarak uzaklaştı.
Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şimdi de ruhsal pandemi başladı