Beşiktaş’ta karar haftası

Yayın tarihi: 22 Mart 2022 Salı 12:28 pm - Güncelleme: 22 Mart 2022 Salı 12:28 pm

Beşiktaş‘ta yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yeni dönemde de yola devam etmek istediği isimlerle Milli arada masaya oturup bu haftayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig ’de ikincilik hedefi de zora giren Beşiktaş ’ta yönetim, yeni sezon planlamasını erkene aldı. Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan yönetim, Milli arada kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek isimler üzerine yoğunlaşacak. Bu doğrultuda ilk olarak takımın genç yıldızı Güven Yalçın’ın menajeri Ersin Akan’la İstanbul’da görüşmelerini sürdüren yönetim, genç golcünün sözleşmesini bu hafta içerisinde resmen uzatmayı planlıyor. Kulüpten sezonluk 100 bin Euro kazanan futbolcunun maaşının 750 bin Euro seviyesine çıkarılması bekleniyor.

Beşiktaş yeni hocasını buldu

VİDA KONUSU KARARA BAĞLANACAK

Siyah-Beyazlılar’da uzun süredir başarıyla forma giyen Domagoj Vida’nın bu sezonki performansında dalgalanmalar yaşanmıştı. Deneyimli futbolcunun 3.5 milyon Euro’luk maaşı sebebiyle sezon sonunda bitecek olan kontratını uzatmaya olumlu bakmayan yönetim, Hırvat stoperin olumlu tutumu sonrasında karar değiştirdi. İdareciler, 1.5 milyon Euro’dan 2 senelik kontrat teklifinde bulunduğu oyuncunun menajeriyle bu hafta masaya oturacak ve Vida konusunu da karara bağlayacak.