Boğaziçili öğrencilerin ‘Kayyum Rektöre’ yazdığı şarkı sosyal medyada gündem oldu

Yayın tarihi: 8 Ocak 2021 Cuma 9:31 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2021 Cumartesi 12:51 pm

Kayyum rektöre‘ direnen Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin seslendirdiği “Yuh Yuh” şarkısı, sosyal medyada gündem oldu.

Boğaziçili öğrenciler dışarıdan rektör atamasına karşı başlattıkları protesto eylemlerini sürdürüyor. Güney Kampüs’te bir araya gelen öğrenciler “Yukarıdan tepeden kayyum olana, seçilmemiş rektörlere burada hiç yer yok, intihal yapıp da hoca olana, üniversiteyi de şirket sananlara yuh yuh” şeklinde uyarladıkları şarkıyı söyledi.

AKP teşkilatlarında çalışmış, belediye başkanlığı ve milletvekilliği için aday adaylığı başuvuru yapmış olan Prof. Dr. Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasına yönelik öğrenci ve öğretim üyelerinin başlattıkları eylemleri 5’inci günde de devam ediyor.

İşte ‘hard rock’ dinlediğini söyleyen kayyum rektörün en sevdiği şarkı

Güney Kampüs’te bir araya gelen öğrenciler bu kez şarkılı protesto gerçekleştirdi. Öğrenciler, “Yukarıdan tepeden kayyum olana, seçilmemiş rektörlere burada hiç yer yok, intihal yapıp da hoca olana, üniversiteyi de şirket sananlara yuh yuh” şeklinde uyarladıkları şarkıyı söyledi.