İşte ‘hard rock’ dinlediğini söyleyen kayyum rektörün en sevdiği şarkı

Yayın tarihi: 9 Ocak 2021 Cumartesi 12:23 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2021 Cumartesi 12:37 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasıyla tepkileri üzerine çeken ve kayyum rektör olarak adlandırılan Melih Bulu, en sevdiği Metallica şarkısının “Nothing Else Matters” olduğunu söyledi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugünkü yazısında kendisinin “Metallica dinleyen bir rektör” olduğunu söyleyen Melih Bulu’ya en sevdiği Metallica parçasını sordu.

Alçı, “Dün yeniden Bulu’yu aradım ve Metallica ve Guns N Roses’ten favori şarkılarını sordum. Hiç tereddüt etmeden, çok net cevap verdi. Metallica-Nothing Else Matters. Guns N Roses- November Rain. En yumuşak parçaları seçmiş. Demek çok da hard rockçu değil” diye yazdı.

 

Boğaziçili öğrencilerden, AKP’li Melih Bulu’ya ‘Yuh Yuh’ klibi

 

Nagehan Alçı’nın Habertürk’teki yazısından ilgili kısımlar şöyle:

Ertuğrul Özkök dün Boğaziçi’nin yeni rektörü Melih Bulu’nun açıklamalarına gönderme yaparak “Metallica dinliyormuş… Ben Metallica’cı değilim. Buna karşılık hayatımın fon müziği diye yaptığım Spotify listemde bir Metallica şarkısı var. O da Unforgiven… Acaba yeni rektörün en sevdiği Metallica şarkısı hangisi? Bence öğrencilerle birlikte bu şarkıyı söylemeyi denemeli…” diye yazdı.

 

Hakikaten acaba en sevdiği parçalar hangileri?

Dün yeniden Bulu’yu aradım ve Metallica ve Guns N Roses’ten favori şarkılarını sordum.

Hiç tereddüt etmeden, çok net cevap verdi.

Metallica-Nothing Else Matters.

Guns N Roses- November Rain.

En yumuşak parçaları seçmiş. Demek çok da hard rockçu değil.

Sanırım Melih Bey damardan Metallicacı ve Guns N Rosesçi değil. Gerçek fanatiklerin en sevdikleri parçalar fazla popüler ve hayli soft Nothing Else Matters ve November Rain olamaz.

 

Boğaziçili öğrencilerin ‘Kayyum Rektöre’ yazdığı şarkı sosyal medyada gündem oldu