Bülent Arınç ve eşi koronavirüse yakalandı

Yayın tarihi: 10 Eylül 2020 Perşembe 2:46 pm - Güncelleme: 10 Eylül 2020 Perşembe 3:08 pm

Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, eşi ve kendisinin koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, sosyal medya hesabından eşi ve kendisinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Durumlarının iyi olduğunu belirten Arınç, “Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik. Tedavimiz bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir” diye yazdı.

“Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var” diyen Arınç, “Bizler de bu ve benzeri hastalıklara maruz kalan tüm dostlarımıza ve milletimizin her bir ferdine Rabbimizden acil şifalar dileriz” ifadesini kullandı.

Arınç, 2 Eylül Çarşamba günü AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısına katılmıştı. Toplantıya Kurul üyeleri İsmail Kahraman, Bülent Arınç, Cemil Çiçek, Köksal Toptan, Mehmet Ali Şahin, Yıldırım Akbulut, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etmişti.