Yapılması gereken İstanbul’un nüfusunu azaltmak – ANINDA MANŞET

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2020 Salı 1:35 am - Güncelleme: 20 Ağustos 2020 Perşembe 10:26 am

AKUT Kurucusu Nasuh Mahruki ” Toplumu laik, çağdaş ve cumhuriyetin kazanımlarının farkında olan ve bunu değerlendiren bir Tükiye Cumhuriyetinden, hayatı dini paradigmalarla algılayan ve gerçeği arayan bir toplum haline dönüştürdüler. Sırf bunların yaptıklarının sorumlulukları üstlenmesinler diye kaderci bir toplum yaratıldı.İşte takdiri ilahi desin, kader desin, fıtrat desin ve sorumluluk yüklenilmesin diye uğraşıldı”

Bülbül, Doğu Akdeniz’deki son gelişmeleri yorumladı.

Bülbül, “Paylaşım savaşlarının bitmediğini görüyoruz. Nitekim bu paylaşım savaşlarının farklı şekillerde devam ettiğini görüyoruz. Doğu Akdeniz’de bugün olan olay adı konulmamış paylaşım savaşıdır” ifadelerini kullandı.

Pamir, Doğu Akdeniz’deki son gelişmeleri yorumladı.

Pamir, “Türkiye’nin karşısında geniş cephenin oluşmasında en önemli faktör İhvancı politikadır. Yani bugün siz kıyıdaş ülkelerden söz ediyorsunuz Doğu Akdeniz’de. Suriye, Lübnan, İsrail, Mısır, Libya… Bir tek Libya. Ona da diyorsunuz ki BM’nin yasal olarak kabul ettiği, tanıdığı hükümet olduğu için. Peki Suriye’deki ne? Siz İhvancı politika nedeniyle bu yanlışları yapıyorsunuz karşınızda gereksiz cephe oluşturuyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Kezek, Yunanistan ve Türkiye arasındaki gerilimi yorumladı.

Kezek “Şu anda denizdeki bütün gemilerde bütün personeller savaş yerlerinde, savaş nöbet yerlerinde. Herkesin eli önündeki cihazda. Durum riskli” ifadelerini kullandı.

Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet’in bugünkü konukları, Enerji Uzmanı Necdet Pamir, Emekli Koramiral Atilla Kezek, Prof. Dr. Duran Bülbül, AKUT Kurucusu Nasuh Mahruki oldu.

 

“Bugün Doğu Akdeniz’de olanlar adı konulmamış paylaşım savaşıdır”

“Türkiye’nin karşısında geniş cephenin oluşmasında en önemli faktör İhvancı politika”

Emekli Koramiral Atilla Kezek: Gemilerdeki personeller savaş yerlerinde

Nasuh Mahruki “Yaptıklarının sorumluluklarını üstlenmesinler diye kaderci bir toplum yaratıldı”