Kılıçdaroğlu’ndan ‘Cumhurbaşkanı’nın elini sıkmıyor’ diyen Özel’e yanıt

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 8:17 pm - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 Salı 8:32 pm

Haber: TELE1 HABER MERKEZİ

Kılıçdaroğlu, İzmir’de katıldığı BAMAD etkinliğinde Özel‘in ‘Cumhurbaşkanı’nın elini sıkmıyor’ eleştirisine yanıt verdi.

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de Basın Özgürlüğü ve Medya Araştırmaları Derneği’nce (BAMAD) sansürün kaldırılışının 116. yılı vesilesiyle düzenlenen ‘Basın Özgürlüğü Buluşması’nda konuştu.

Kılıçdaroğlu, Özel’in “Ülkenin Cumhurbaşkanıyla bayramlaşmıyor, Anıtkabir’de bile el sıkışmıyor, camide bile göz göze gelmiyordu” sözlerine yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Siz susmayın konuşabilin diye elini sıkmıyorum. Halkımıza sürtük çapulcu dediği için elini sıkmıyorum. Partime ve kendinden olmayan seçmene terörist dediği için elini sıkmıyorum. Milletin parasına el uzattığı için elini sıkmıyorum. Gezi’de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz ve Berkin Elvan için elini sıkmıyorum yüzüne bakmıyorum. Bana hakaret ettiği için değil.Beni tehdit ettiği için değil. Linçlere, saldırılara uğradığım için değil. Süleyman Şah türbesini kaçırıp vatan toprağını terk ettiği için elini sıkmayacağım. Türkiye’yi sığınmacı deposuna çevirdiği için elini sıkmayacağım. Seçimlerde sahte videolar hazırladığı için yüzüne bakmayacağım ve elini sıkmayacağım. Biz Saray’daki zat’ın elini sıkmayacağız mücadele edeceğiz.”

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel

Kılıçdaroğlu İzmir’de katıldığı BAMAD etkinliğinde Özel’in ‘Cumhurbaşkanı’nın elini sıkmıyor’ eleştirisine yanıt verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz’da nerede olduğunu bir kez daha anlattı: Bize gidelim dedi

Özgür Özel’den Bahçeli’ye ekonomi cevabı

Kaynak: HABER MERKEZİ