Telegram’da kiralık tetikçi ilanı

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 12:41 pm - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 Salı 12:41 pm

Haber: TELE1.com.tr Özel

Telegram’da kurulan bir grup tüyler ürpertti. ‘K&Y’ adlı kullanıcının yöneticiliğini yaptığı grupta tetikçi ilanı veriliyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımlarla sık sık suç örgütlerinin çökertildiğini duyuruyor. Fakat bazı sosyal medya hesaplarında açılan hesaplar kriminal grupların nasıl örgütlendiğini gözler önüne seriyor.

Telegram isimli anlık iletişim uygulamasında verilen bir ilan kan dondurdu. ‘K&Y’ kod adlı bir kişi, ücreti karşılığında kiralık tetikçilik yaptığını iddia etti. 537 üyesi bulunan grupta çeşitli tetikçilik ilanları yer alıyor.

“HASIM SAHİPLERİ, BİZ BUGÜNLER İÇİN VARIZ”

Ücreti karşılığında tetikçilik hizmeti verdiğini belirten ‘K&Y’, “İstanbul içi; sorunu olan, sıkıntı çeken, parasını alamayan, korkutulan hasım sahipleri, biz bugünler için varız hepinizi bekliyorum dm’ye” ifadelerini kullandı.

“BU İŞ ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL”

İlanların yanı sıra grupta çeşitli mesajlar da paylaşan ‘K&Y’, kendisine ciddi mesajlar atılmasını talep ederek, şunları söylüyor:

“Her gün boş boş insanlar yazıyor. Bu işin ciddiyetini kavrayın artık, boş insanların mesajlarına bile bakmayacağım. Bu saatten sonra bu iş çocuk oyuncağı değil”

“TETİKÇİ OLMAK İSTEYENLER BANA ULAŞSIN”

Öte yandan grup yöneticisi, ücretli tetikçilik ilanlarının yanında tetikçi olmak isteyenlere yönelik de bir çağrı yaptığı görüldü. Mesajda silahı ve motoru olan gençlere seslenen ‘K&Y’, “Tetikçi olmak isteyen gençler dm’den ulaşabilir. Motor sürebilen, eli silah tutan, yaş fark etmez herkesin kazanması için uğraşıyoruz. Silahı ya da motoru olan herkes ulaşsın” ifadelerini kullandı.

MESAJ GÖRÜNTÜLERİNİ DE PAYLAŞTI

Öte yandan ‘K&Y’, daha önce gerçekleştirdiğini iddia ettiği bir mesaj ekran görüntüsünü de paylaştı. Paylaşımda, iki kişinin konuşması ve ücret teslimiyle ilgili ayrıntılar yer aldı.

SALDIRI HABERLERİNİ PAYLAŞTI

Grupta aynı zamanda daha önce İstanbul’da gerçekleştirilmiş silahlı saldırı haberlerinin görüntüleri de yer aldı. Şahsın, söz konusu görüntüleri hangi amaçla paylaştığı ise bilinmiyor.

İstanbul'da tetikçilik hizmeti verdiğini iddia eden bir kişinin mesajları, sosyal medyaya düştü. Telegram isimli uygulamada atılan mesajlar kan dondurdu. 'K&Y' kod adlı kişi, ücreti karşılığında tetikçilik yaptığını iddia ederken, tetikçi olmak isteyen gençlere de çağrı yaptı. Tele1.com.tr, gruptaki o mesajları gün yüzüne çıkardı. İşte ayrıntılar... 

Kaynak: HABER MERKEZİ