Yıldız futbolcu Fenerbahçe’ye imza atıyor…

Yayın tarihi: 16 Aralık 2019 Pazartesi 4:41 pm - Güncelleme: 16 Aralık 2019 Pazartesi 4:41 pm

Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı. Sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılan sarı-lacivertlilerde, Sadık Çiftpınar dizinden sakatlanarak sezonu kapattı. Ara transfer döneminde bir sol bek, stoper ve golcü almasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe’de, ilk transfer de belli oldu. Fenerbahçe savunmasına dünya yıldızı futbolcuyu katacak.

Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe, Süper Lig lideri Sivasspor’a konuk oldu. Sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, karşılaşmada Sadık Çiftpınar’ı da kaybetti.

Bir maçta tam dokuz kırmızı kart! Polis sahaya indi maç tatil edildi…

SEZONU KAPATTI!

Fenerbahçe’nin Sivasspor ile oynadığı maçta Sadık Çiftpınar talihsiz bir sakatlık yaşadı. Sadık, Sivassporlu rakibi ile grdiği mücadele sırasında dizinden sakatlandı. Dizini tutan Sadık, değişiklik istedi. Daha sonra oyunun durması üzerine tecrübeli stoper, kendini yere bıraktı. 2 haftadır ilk 11’de yer alan Sadık Çiftpınar, sedyeyle kenara gelirken gözyaşlarına engel olamadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 22. dakikada Sadık’ın yerine Zanka’yı oyuna dahil etti.

YANAL ZANKA’YA GÜVENMİYOR

Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, Zanka’nın futbolunu beğenmiyor. Sezon başında kadroya katılan Danimarkalı futbolcu, Yanal’ın gözüne girmeyi başaramadı. Ersun Yanal, son iki haftada Zanka’nın yerine Sadık Çiftpınar’ı tercih ediyordu.

ADIL RAMI YOLCU

Fenerbahçe’de sezon başında transfer edilen bir diğer isim Adil Rami de beklentileri karşılayamadı. Süper Lig’de yalnızca bir maça ilk 11’de başlayan Adil Rami, gole sebebiyet veren hatasıyla dikkat çekmişti. Ankaragücü maçında 45 dakika sahada kalan Fransız yıldız, daha sonra ligde forma yüzü göremedi.

İLK HAMLE STOPERE

Fotomaç’ın haberine göre; Devre arası transfer dönemi için yoğun mesai harcanan Fenerbahçe’de, 3 mevkiye transfer yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-lacivertliler, ocak ayında sol bek, stoper ve golcü transferi yapacak…

STOPERE DÜNYA YILDIZI

Fenerbahçe’de gündem dünya yıldızı stoper Jerome Boateng… Sezon başında da sarı lacivertlilerin listesinde yer alan 31 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a da gelmişti. Boateng’in, menajer Mirsad Türkcan’la buluştuğu ve transfer görüşmesi yaptığı ileri sürüldü. Türkcan’ın, tecrübeli savunmacının bağlı olduğu menajerlik şirketine Fenerbahçe’nin şartlarını ilettiği belirtildi.

OCAKTA İMZALIYOR

Fenerbahçe’de Sadık Çiftpınar’ın sakatlığının ardından Boateng ile resmi imzaların ocak ayında atılması bekleniyor. Bayern Münih’in yıldız futbolcu için bonservis beklentisi bulunmuyor. 9 yıldır formasını giydiği Bayern Münih ile sözleşmesi 2021’de bitecek olan Boateng, bu sezon alman ekibiyle sadece 6 lig maçında oynadı. 2016’da Almanya’da yılın futbolcusu seçilen Gana asıllı futbolcu, Bayern Münih ile 7 lig şampiyonluğu, 1 Şampiyonlar Ligi zaferi yaşarken, Almanya ile Dünya Kupası’nı da kaldırdı.