Dilan Polat’ın avukatı anlattı: Banu Parlak’ı Selin Ciğerci mi ikna etti?

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2024 Salı 1:18 am - Güncelleme: 28 Mayıs 2024 Salı 12:21 pm

Haber: TELE1 HABER MERKEZİ

Dilan Polat‘ın avukatı Hüseyin Kaya, güzellik merkezini kurşunlattığı gerekçesiyle Dilan ve Engin Polat çiftinden şikayetçi olan Banu Parlak‘ın şikayetini geri çekmesiyle ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin konuştu.

‘Kara para aklama’ suçlamasıyla Kasım ayından bu yana  cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın yargılandığı güzellik merkezi kurşunlatma davasında Banu Parlak şikayetini geri çekmişti. Parlak “Dilan ve ailesinin böyle bir eylemde bulunmayacağına kanaat getirdim. Bu nedenle de kendileri hakkında şikayetten vazgeçtim” demişti.

Bu gelişmenin ardından Banu Parlak’ın şikayetini geri çekmesi için Gökhan Çıra ile fırtınalı bir evlilik yaşayan Selin Ciğerci’nin aracı olduğu iddia edilmişti. Hatta Ciğerci’nin aracılık için de 25 milyon lira talep ettiği öne sürülmüştü.

Banu Parlak, Dilan Polat hakkındaki şikayetini geri çekti

Dilan Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya iddialara ilişkin TELE1’e konuştu. Kaya, Banu Parlak’ın şikayetini geri çekmesinde Selin Ciğerci’nin aracılık yaptığı ve 25 milyon talep ettiği iddialarını yalanladı.

Kaya’nın açıklaması şöyle:

“Banu Parlak herhangi bir şekilde bir bedel almadan şikayetinden vazgeçti. Hukuki neticeleri itibari ile dosyada şikayetten çekilme var. Banu Hanımın avukatının ofisinde hem de Dilan ve Engin Polat’ın akrabalarının olduğu bir mekanda görüştük. Çok nazik bir şekilde üzüldüğünü yaptığı şikayetlerin dosya içeriği ile tam örtüşmediğini söyleyerek şikayetinden vazgeçti. Aracılar olmuştur. Beni aradılar duruşmadan bir gün önce. Dediler ki bu dava ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Dosyama çok güvendiğim ve yüzde 100 bir beraat kararı çıkması gerektiğini düşündüğüm için müvekkillerimin bir komploya kurban gitmesi nedeniyle şikayette olacağımız günleri bildiğim için düşünmedik. Çok anlayışı bir kabul gösterdi Banu hanım ve şikayetini değiştirdi.”

Tahliye talebi reddedilen Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görecek

Kaynak: HABER MERKEZİ