Evlenmeye hazırlanan 92 yaşındaki Murdoch üç haftada nişanı attı

Yayın tarihi: 6 Nisan 2023 Perşembe 8:40 am - Güncelleme: 6 Nisan 2023 Perşembe 8:43 am

Beşinci kez evlenmeye karar veren dünyaca tanınmış medya patronu Rupert Murdoch‘un, nişanlandığını duyurmasından sadece üç hafta sonra Ann Lesley Smith’ten ayrıldığı öğrenildi.

Medya patronu Rupert Murdoch, 92 yaşında beşinci kez evlenmeye karar vermiş, 66 yaşındaki Amerikalı polis vaizi Ann Lesley Smith ile nişanlanmıştı. Çift, nişanlandıklarını duyurmasından sadece üç hafta sonra ayrıldı.

Haber, Amerika Fox News’in sahibi, ünlü milyarder Murdoch’ın, nişanlısı Smith’e 2,5 milyon dolar değerinde (47,5 milyon TL) 11 karatlık nişan yüzüğü hediye etmesinin hemen ardından geldi.

Çiftin ayrılık nedeni hakkında Daily Mail’e konuşan bir kaynak, Ann Lesley Smith’in çok fazla toplum önünde olma haliyle baş edemediğini söyleyerek, “Oturup konuştular ve ayrılmanın onlar için daha iyi olacağına karar verdiler.

Murdoch, her zaman toplum önünde olacağını kabul ederken, bu konuda yapabileceği ve değiştirebileceği bir şey yok” ifadesini kullandı.
Bir başka kaynak da Murdoch’ın Smith’a karşı yaklaşımı hakkında, “Ona hayranlık ve saygı duyuyor, onun harika bir kadın olduğunu düşünüyor. Onun çok sakin ve güçlü olmasını seviyor” diye konuştu.

Evlenmeye hazırlanan 92 yaşındaki Murdoch üç haftada nişanı attı

Evlenmeye hazırlanan 92 yaşındaki Murdoch üç haftada nişanı attı

DÖRDÜNCÜ EŞİNDEN BİR YIL ÖNCE BOŞANDI

Dördüncü eşi Jerry Hall’dan boşanmasının üzerinden bir yıldan daha az bir zaman geçen, ABD merkezli News Corporation şirketinin Avustralyalı medya yöneticisi Rupert Murdoch, ayrılıdığı son nişanlısı Smith’e evlenme teklif ederken “gergin” olduğunu anlatmış, “Aşık olmaktan korkuyordum ama bunun son olacağını da biliyordum. Öyle olsa iyi olur. Mutluyum” demişti.

Fatih Altaylı Nagehan Alçı’nın FOX TV hatasıyla dalga geçti: Meseleyi Miki Fare’ye bağlayabilirsin