‘8 Mil’ filmi dizi oluyor

Yayın tarihi: 9 Ocak 2023 Pazartesi 6:31 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2023 Pazartesi 6:31 pm

ABD’li rapçi Eminem’in yarı otobiyografik filmi, ‘8 Mil’ dizi olarak uyarlanıyor. 50 Cent, dizinin daha “modern” bir güncelleme olacağını ifade etti.

ABD’li rapçi Eminem’in 2022 tarihli, yarı otobiyografik filmi 8 Mil, diziye uyarlanacak. Big Boy TV’de konuya ilişkin açıklama yapan 50 Cent, hikayeyi yeniden anlatmak istediğini ve Eminem’im projeden haberdar olduğunu belirtti.

Beyazperde’nin aktardığına göre, dizinin daha “modern” bir güncelleme olacağını belirten 50 Cent, bir röportajda söylenecek ya da ortaya konulan şeylerden daha fazlasını, daha çok ayrıntıyı sunmak istediğini ifade etti. 50 Cent, projenin amacının Eminem’in gurur duyacağı bir miras bırakmak olduğunu da söyledi.

Curtis Hanson’ın yönettiği “8 Mil”, rapçi Jimmy Smith Jr., namı diğer B-Rabbit’i (Eminem) ve onun hip hop’ta kariyer yapma girişimini takip ediyordu. Orijinal filmde Mekhi Phifer, Brittany Murphy, Michael Shannon, Anthony Mackie ve Kim Basinger yer alıyordu. Film açılış hafta sonunda 51,3 milyon dolar kazandı ve dünya çapında toplam 242,9 milyon dolar hasılat el etti. Ticari başarının yanı sıra eleştirel anlamda da başarılı bulunan filmde Eminem, “Lose Yourself” ile En İyi Özgün Şarkı Oscar’ını kazandı.

Makarnacı açan Eminem’in hayranları kuyruk oluşturdu