73 bin alan AKP’li vekil maaşını az buldu: Hamdolsun fındığımız var yoksa…

Yayın tarihi: 25 Eylül 2023 Pazartesi 9:53 pm - Güncelleme: 25 Eylül 2023 Pazartesi 9:55 pm

AKP’li milletvekili Lütfi Bayraktar, asgari ücretlinin emeklinin halini görmezken vekil maaşlarından dert yandı. Yaptıkları çalışmaya göre maaşlarının düşük olduğun savunan Bayraktar “Az demiyorum çok iyi para ama yapılan işe göre az. Rabbime hamdolsun fındığımız var” dedi.

AKP’li Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, “Her yaptığımız masraf bize aittir” diyerek Meclis lokantasında kuzu şişi 45 liraya yerken kendisine verilen maaşı az buldu.

Hizmet İş Sendikası binasında gerçekleştirilen Hizmet İş Sendikası genişletilmiş temsilciler toplantısı eğitim programında konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, milletvekili maaşlarının yetersizliğinden yakındı.

Alanya’da orman yangını devam ederken AKP’li il başkanı pistte oynadı

HEM VEKİL HEM FİSKOBİRLİK BAŞKANI

Sakarya’nın yerel haber sitelerinden Medyabar’da yer alan habere göre, aynı zamanda Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı da olan Bayraktar, “Rabbime hamdolsun fındığımız var, arka planda bir miktar birikimimiz var… Yoksa bu maaşlarla vekillerin bu çalışmayı yapabilme imkanı yok. Az demiyorum çok iyi para ama yapılan işe göre az” ifadelerini kullandı.

BİR VEKİL 73 BİN LİRA ALIYOR

Milletvekillerinin 2023 yılı aylık maaşı 73 bin 379 lira. Halen hem milletvekilliği yapan hem de emekli milletvekili olanların ödeneklerle birlikte aylık geliri ise 147 bin lira…