7 kişilik araçtan 12 kaçak Suriyeli çıktı

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2023 Perşembe 11:16 am - Güncelleme: 11 Mayıs 2023 Perşembe 11:16 am

Adana’da polis göçmen kaçakçılığı yaptığı şüphesiyle üç Suriyeliyi takibe aldı. Şüphelilerin durdurulan üç aracından 22 kaçak Suriyeli çıktı. 7 kişilik bir araçtan 12 kişinin çıktığı anlar polis kamerasına kaydedildi. 

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığı yaptığı şüphesiyle Suriye uyruklu Enes H. (31), Saef A. (33) ve Qias A’yı (38) takibe aldı.

Danimarkalı ikizler Suriyelilerin işlettiği diş kliniğinde konuşamaz hale geldi

Ekipler, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolundaki İncirlik Park Alanı’ndaki kontrol noktasında şüphelilerin kullandığı iki otomobil ve bir hafif ticari aracı durdurdu. Güvenlik güçlerinin yaptığı aramada araçlarda toplam Suriye uyruklu 22 kaçak göçmen yakaladı.

Kaçak Suriyeliler sebze kasalarından çıktı

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Şüphelilerden Saef A’nın kullandığı 7 kişilik otomobilden kendisiyle birlikte 12 kişi çıktı. Bu anlar polis kamerasına yansıdı. 3 sürücü gözaltına alınırken göçmenler sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Suriyeli, koltuk değnekli engelliyi sokak ortasında dövdü

KAÇAKÇILAR TUTUKLANDI

Kaçak göçmenleri Şanlıurfa’dan İstanbul’a götürmek için yola çıktıkları belirlenen ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 sürücü, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

 

IŞİD’in üst düzey yöneticisi Türkiye’ye nasıl girdiğini anlattı! “Bizi İstanbul’a kadar getirdi”