5 kez evlenen Cem Özer: En büyük başarım boşanmak

Yayın tarihi: 13 Şubat 2024 Salı 11:28 am - Güncelleme: 13 Şubat 2024 Salı 11:28 am

Beş kez nikâh masasına oturan oyuncu Cem Özer, eşi Pınar Dura Özer’le konuk olduğu bir programda en büyük başarısının boşanmak olduğunu söyledi.

Televizyoncu ve oyuncu Cem Özer, 5. evliliğini yaptığı Pınar Dura ile katıldığı “Pembe Masa” programında  samimi açıklamalarda bulundu. Programda, Sebla Pekcan, Selin Dilmen, Esin Maraşlıoğlu ve Nurgül Yeşilçay ile yaptığı önceki evliliklerinden bahseden Özer, Nurgül Yeşilçay ile 2004’te evlenip 2010’da boşandıklarını hatırlattı.

Cem Özer, Sebla Pekcan’dan Cemre ve Nurgül Yeşilçay’dan Osman Nejat adında bir oğlu olduğunu belirterek, “En büyük başarım boşanmak. Ben 2 çocuğumun annesi ile aynı ev içerisinde eş olamadım ama boşanınca çok iyi arkadaş olduk. Çocuklarım da bu yüzden çok mutlu” şeklinde konuştu.

“ÖNCEKİ EVLİLİKLERİM BÜYÜK BİR HATA”

Önceki evliliklerini “büyük bir hata” olarak tanımlayan Özer, Pınar Dura ile birbirlerine hâlâ aşık olduklarını dile getirdi. “Pınar, Nurgül, ben ve Nejat bir araya gelip güzel vakit geçirebiliyoruz. Pınar’la şu an çok mutluyum” diyerek duygularını ifade etti. Cem Özer, Pınar Dura ile 2017’den beri evli.

Cem Özer’den itiraf: Şafak Sezer’e bir tane vurdum uçtu, sonrasında mafya falan filan

Kaynak: TELE1