3’ü 1 arada kablosuz ıslak ve kuru süpürge

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 8:30 am - Güncelleme: 8 Ağustos 2023 Salı 4:46 pm

Philips Ev Aletleri, yeni 3’ü 1 arada kablosuz ıslak ve kuru süpürgeyi tüketicilerle buluşturdu. Philips AquaTrio Kablosuz Dik Süpürge benzersiz AquaSpin teknolojisi sayesinde zeminleri ıslak süpürerek, toz, kir ve sıvıları derinlemesine temizliyor.

Philips AquaTrio Kablosuz Islak ve Kuru Elektrikli Süpürge 9000 Serisi iş ve günlük yaşantıyı kolaylaştırırken; aileniz, evcil hayvanlarınız ve misafirleriniz için daha konforlu ve temiz bir alan yaratmanızı sağlamayı amaçlıyor.

Aqua Diffusion System sayesinde, ayrı bir hazneden zemine sürekli temiz su akışı sayesinde zeminin her bir noktası temiz su kullanılarak kesintisiz şekilde temizleniyor. Islak ve kuru temizleme seçeneğine ek olarak, Philips AquaTrio Kablosuz, daha fazla kolaylık sağlamak için sadece kuru süpürme ve çıkarılabilir el ünitesi seçeneklerini de sunuyor.

AquaTrio

 

Üç etkili temizleme seçeneği ile donatılmış gelişmiş bir sistem

 Philips AquaTrio 9000 Serisi, üç farklı temizlik kurulumu arasında kolayca geçiş yapma seçeneğiyle her türlü zorlu kirle mücadele etmenizi sağlıyor:

  • Islak Süpürme: eşsiz AquaSpin başlık sert zeminlerinizi süpürür ve aktif olarak ıslak temizler; toz, kir, inatçı lekeler, yere dökülenler sıvılara kadarını tek seferde yok eder.
  • Gelişmiş kuru süpürme: tüm sert zeminlerinizde ve halı ve kilim gibi yumuşak zeminlerde her süpürme hareketinde toz ve kirin %98’ine kadarını yakalar.
  • Daha fazla konfor için çıkarılabilir el ünitesi: döşemeleri, rafları ve masa yüzeylerini kolaylıkla temizlerken, hızlı rötuşlar veya araç temizliği için de idealdir.

 

Hızla dönen iki fırça ile güçlü ıslak süpürme

Philips AquaTrio 9000 Serisi, geleneksel mop işleminin aksine,  kesintisiz temiz su akışına ve patentli 2 adet yüksek hızda kendi kendini temizleyen fırçaya sahip.

İlginizi çekebilir: Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C A101 mağazalarında satılacak

Bu 2 adet ultra yumuşak mikrofiber Power Fırça, çok yüksek hızda ters yönde dönerek; tozu, kiri ve sıvıları başka hiçbir kablosuz elektrikli süpürgenin yakalayamadığı şekilde yakalayarak ileri ve geri yönde temizlik yapar.

Aqua Diffusion sistemi ise ayrı bir temiz su haznesi teknolojisine ve kirli su toplama özelliğine sahiptir; yani kirli suyun yayılmasını önler ve zemininizin her bir noktasının sadece temiz suyla temizlenmesini sağlar.

 

Geride hiçbir kir kalmadığı gibi temizlik sırasında da kirler zemine yayılmaz.

 Philips AquaTrio 9000 Serisi, her türlü zeminde üstün manevra kabiliyeti ve alçak mobilyaların altına kolay erişim için özel olarak tasarlanmıştır. Başlıktaki LED ışıklar sayesinde toz ve kirler rahatlıkla tespit edilebilir.

Dijital LCD akıllı ekran, size temizlik sırasında ve sonrasında ihtiyacınız olan tüm bilgileri sağlar. Pil seviyesi durumunu, temizleme modlarını kolayca görmenizi, inatçı lekeler ve yere dökülenler için ıslaklık seviyelerini ayarlamanızı sağlarken, renkli animasyonlar ve QR kodları temizleme işlemi sırasında size rehberlik eder.

Uzun ömürlü çalışma süresi sayesinde temizlik yaparken yeniden şarj etmeye gerek kalmaz. Güçlü 25,2V lityum iyon pil, ıslak ve kuru süpürme modunda tek seferde 45 dakikaya kadar çalışma süresi veya ikinci pille3 90 dakikaya kadar çalışma süresi sağlar.

Ayrıca, tüm cihazın yalnızca 4 dakika gibi kısa bir sürede otomatik temizlenebilmesi için bir temizlik sonrası modu da eklenmiştir; bu sayede cihazınız ve Power Fırçalar temizlenir ve bir sonraki kullanımınız için hazır hale gelir. Bunun için cihazı istasyonuna yerleştirmeniz ve AUTOCLEAN programını etkinleştirmeniz yeterli.

Microsoft Cortana’nın fişini çekiyor