28 yaşındaki Pakistanlı 13 yaşındaki Türk kızı ile evlendi

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2022 Salı 3:11 pm - Güncelleme: 3 Mayıs 2022 Salı 3:11 pm

28 yaşındaki Pakistanlı Rana Ali, 13 yaşındaki Türk kızı Neslihan ile evlendi. Evlilikten 2 çocuk dünyaya gelirken 13 yaşındaki çocuk Neslihan’ın babası ile görüntülü arama gerçekleştirdiği anlar da büyük tepki topladı.

28 yaşındaki Pakistanlı Rana Ali’nin bir Türk kızı ile yaptığı evlilik çocuk istismarını gözler önüne serdi. UrduPoint.com’un haberine göre Pakistanlı Rana Ali, iş bulmak için geldiği Türkiye’de “Neslihan” adlı bir Türk kızına aşık oldu.

28 yaşındaki Rana Ali, 6. sınıf öğrencisi olan 13 yaşındaki Neslihan ile ailesinin de iznini alarak evlendi. Pakistan’da evlendikleri anlaşılan çiftin 2 çocukları olduğu öğrenildi.

Pakistanlı Rana Ali’nin Neslihan’ın Türkçe konuşmasına izin vermediği anlar tepki çekti. Henüz çocuk olan Neslihan’ın babası ile arasındaki konuşma da dikkat çekici. Konuşmada babasının evliliğe rıza gösterdiği de anlaşıldı.

Bunun yanı sıra Rana Ali ve Neslihan’ın YouTube kanalındaki videolara yorum yapan Pakistanlılar da Türk sevgilileri olduğunu ve onlarla evlenmeye hazırlandıklarını belirtti.

Göçmenler Taksim’de transların yaşadığı evlerin önüne gidip bağırdı