24 saatte, iki ilde iki farklı ‘aile’ cinayeti! Biri babasını biri kardeşini öldürdü

Yayın tarihi: 28 Aralık 2023 Perşembe 4:53 pm - Güncelleme: 28 Aralık 2023 Perşembe 4:56 pm

Türkiye’de artan asayiş olaylarına her geçen gün yenileri eklenirken, aile içi tartışma ve kavgaların sayısı da giderek artıyor. Son 24 saatte ajanslara düşen iki haber, aile için şiddeti gözler önüne serdi. Bursa’da bir kişi babasını tüfekle vurarak öldürürken, Çanakkale’de bir kişi ise abisini kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan asayiş olaylarına bugün yenileri eklendi. Aynı gün içinde bir kişi babasını tüfekle, bir ağabey ise kardeşini bıçakla öldürdü. Son günlerde aile içi şiddet haberlerinde yaşanan artış dikkat çekti.

KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Çanakkale’nin Biga ilçesinde ağabeyi tarafından kalbinden ve göğsünden bıçaklanan 19 yaşındaki Birkan P.,  sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

BABA KATİLİ OLDU

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde ise oğlu tarafından tüfekle vurulan baba yaşamını yitirdi. Kentteki bir alüminyum fabrikasında çalışan ve bir süredir psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Emre Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ASAYİŞ HABERLERİNDE SIKLIK DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan haber ajanslarında Türkiye’nin dört bir yanından gelen haberlere göre, son dönemde aile içi kavga olaylarında yaşanan artış dikkat çekti. Hemen hemen her gün yaralama ve cinayet gibi haberlerin yer aldığı ajanslarda asayiş haberlerinin sıklığı da gözden kaçmıyor.

14 yaşındaki çocuk babasını baltayla öldürdü

14 yaşındaki çocuk annesini ‘tehdit eden’ babasını öldürdü

Babasını öldüren sanık hakim karşısında! “Keşke beni öldürseydi”

15 yaşındaki çocuk babasını uyurken silahla öldürdü

Babasını öldüren 17 yaşındaki genç: Babama haber verin beni kurtarır

Babasını öldürüp canına kıydı!

13 yıl sonra gelen intikam! Kardeşini felç bırakanı böyle öldürdü

Buzdolabına soğuk su koydun kavgası! Kardeşini bıçakladı

30 yıl sonra aynı yerde kardeş cinayeti! Babasının amcasını öldürdüğü tarlada kardeşini öldürdü

 

Kaynak: TELE1