2021 hamile ve Lohusa giyim modelleri

Yayın tarihi: 22 Aralık 2020 Salı 5:11 pm - Güncelleme: 23 Aralık 2020 Çarşamba 5:16 pm

2021 yılının en modern lohusa giyim ürünleriyle, bu özel ve anlamlı gününüzde kendinizi şık hissetmeniz için desenli modellere de yer verilmiştir. 2021 modelleriyle, renklerin ve desenlerin büyülü dünyasını sunan geniş ürün yelpazesiyle, taş, kemer, terlik gibi aksesuarlar, pijama, gecelik, sabahlık ve günlük giyim için modellere yer verilmiştir.

2021 Hamile Sabahlık Modelleri

Yaşam tarzınıza uyum sağlayacak, günlük giyim lohusalık döneminde şık olmanız için özenle tasarlanmıştır. Lohusa ve hamilelik döneminde kadınların vücut yapılarına aynı zamanda bu dönemki ruh hallerine göre özel tasarımlara yer verilmiştir. Şık ve modern hatlarla, sabahları güneşten daha aydınlık modelleri kadınların mutluluğundan ilham alarak desenlerle donatmıştır.

Sayısız sabahlık ürünün duygusal ve hassas dönemine yoğunlaşarak kendilerini rahat hissetmelerini hedeflemiştir. Modern hatlar ve göz alıcı desenlerle sabahlık modelleri, gündüz ev yaşamında huzurlu hissedilmesini sağlayacak, yumuşak ve esnek hatlara sahiptir. Hamilelik döneminde ruh halinizi yenileyecek, evinizde huzurlu hissetmenizi sağlayacak rahat dokusuyla, özenle dikilmiş modeller olarak sunulmaktadır.

2021 Hamile Gecelik Modelleri

Geceleri hamile kadınların vücudunda şişmeler ve ruh hallerinde değişiklikler olabilmektedir. Hormonel olarak bu değişikliklerin nedenleri hem çok açıktır hem de önüne geçilmeyecek kadar hassastır. Kadınların bu hassas döneminde hamilelik ve lohusa kıyafetleri üzerine özel tasarımlarla geniş ürün yelpazesi sunularak, özel lohusa gecelik modelleri ve setleri uygun fiyatlarla sunulmuştur.

Kendinizi ipeksi kumaş dokusuna ve rahat hatlara bırakabileceğiniz modeller, özgür hissedebileceğiniz, cildinizi huzursuz etmeden ve ruh halinize iyi gelecek hafiflikte tasarlanmaktadır. Hafif ve rahat gecelik modelleri, şık hatları, desenleri ve modern tasarımlarıyla geceleri de bir ay gibi parlamanızı sağlayacak modellerdir. Size özel seçeneklerle geniş ürünler sunularak, hamilelik ve lohusa döneminde huzurlu olmanız için renklerle bir araya getirilmiştir.

2021 Lohusa Ev Giyim Modelleri

Lohusa dönemi oldukça hassas ve bir o kadar da özel dönemdir. Özellikle bu mutlu gününüzde evinizi ziyaret edecek, size özel dileklerini sunacak misafirleriniz için şık giyinmek aynı zamanda bebeğinizle de uyum içinde olmak istemeniz gayet doğaldır. Kadınların rahat ve konforlu bir şekilde hem emzirme dönemlerini hem de lohusa zamanlarını geçirmeleri için özel tasarımlara yer verilmiştir. Giyim tarzına uyumlu 2021 kreasyonuyla tasarlanmış olan modeller, Lohusa kıyafet seçenekleriyle sunulacaktır.

Emzirme döneminde rahat ve özenli bir görünüm sunacak olan ev yaşamınızda da sizi şık gösterecek lohusa giyim alanında göz alıcı modelleri inceleyebilirsiniz.

2021 Lohusa Aksesuar Modelleri

2021 lohusa aksesuar modelleri, kişiye özel tasarımlarla taç, terlik ve set ile sunulmaktadır. Geniş ürün yelpazesiyle birlikte, sayısız ürüne yer verilen modeller, hassas ve duygusal döneminizde size güzel hissettirecek seçeneklerle donatılmıştır. Göz alıcı hatlar ve modern seçeneklerle lohusalık döneminde kendine özgü tarzınızı kaybetmemeniz için de idealdir.

Şık ve modern hatlarla birlikte, taç gibi neşeli aksesuarlarla da lohusa kıyafet seçenekleriyle özel hissetmenizi sağlayacaktır. Bu mutlu ve heyecan dolu gününüzde kendinizi prenses gibi hissetmeniz için zengin ürünler sunarak, göz kamaştırıcı güzelliğinizi perçinleyecek modellerle yer verilmiştir. Fark yaratacağınız, şık ve güzel görüneceğiniz bütün kreasyonlar 2021 yılına özeldir.

Desenli Lohusa Pijama Takımları

Desenli hamile gecelik hem güzel hem de şık modellerdir. İnce detaylarıyla, önden bağlamalı, düğmeli ve fermuarlı olarak rahat hissetirecek seçenekler sunar. Kadınların vücut hatlarına özel tasarımlarla, birbirinden güzel modeller uygun fiyatlar ve setlerle size özeldir. Karın ve bacak bölümlerinden sıkmayan, lastikli seçeneklerle de hem geceleri hem de ev yaşamınızda kendinizi huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır.

Lohusa giyim, geceleri de huzurlu hissetmenizi hem de emzirme döneminizde rahat ve konforlu olmanızı sağlayacak seçeneklere sahiptir. Kadınların özel günlerinin göz önünde bulundurulduğu için her tasarım kendine has dikilmiş, kumaşı seçilmiştir.

2021 Lohusa Hamile Kıyafet Fiyatları

Uygun fiyat seçenekleriyle, hem şık hem de modern hatlara sahip olan modeller, lastikli, fermuarlı ve düğmeli modern kullanım alanı sunmaktadır. Dolabınızı baştan sona yenileyebileceğiniz uygun fiyatlar aynı zamanda setlerle bu özel döneminizde ihtiyacınız olan her şeyi lohusam web sitesi adresi üzerinden sipariş verebilirsiniz. Tercih edebileceğiniz ürünler, vücudu sıkmayan, esnek hatlarla hem hamilelik hem de lohusa döneminiz için idealdir.