20 yıl sonra yeniden sahnede! Cem Karaca filminin galasında hologramla Cem Karaca konseri

Yayın tarihi: 23 Ocak 2024 Salı 8:43 am - Güncelleme: 23 Ocak 2024 Salı 8:45 am

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin gala gösteriminde, hologramla Cem Karaca konseri düzenlendi. Film 26 Ocak Cuma günü vizyona girecek.

Başrolünde İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin galası yapıldı. Filmin gala gösteriminde ise hologram teknolojisiyle Cem Karaca konseri gerçekleştirildi. 20 yıl sonra Cem Karaca’yı yeniden sahnede görenler duygusal anlar yaşadı.

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminden teaser izleyicilerin beğenisine sunuldu

FİLMİN KONUSUNU

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi, müzikle geçen bir ömrün içindeki büyük başarıları, çatışmaları, aşkları ve iniş çıkışları beyazperdeye taşırken, seyirciyi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Aynı zamanda Cem Karaca’nın mücadele dolu yaşamına odaklanarak, Türkiye’nin sosyo-politik atmosferine dokunup geçmişin izlerini de sorgulamaya davet ediyor. Film 26 Ocak Cuma günü vizyona girecek

OYUNCU KADROSU

Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buçe Buse Kahraman, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel, Alper Saldıran, Kubilay Tunçer, Emre Özcan, Ali Talha Kırışgil gibi birbirinden değerli oyuncuların rol aldığı film, izleyicilere birbirinden güçlü karakterlerle dolu bir biyografi sunuyor.

Kaynak: TELE1