2 yaşındaki çocuk taşıma bandına kapıldı. O anlar kamerada

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2019 Cuma 1:45 pm - Güncelleme: 26 Temmuz 2019 Cuma 1:53 pm

ABD’nin Atlanda kentinde  bir havaalanında, 2 yaşındaki çocuk taşıma bandına çıktı. Bavullarla birlikte sürüklenen çocuğu kurtarmak için bütün personel seferber oldu.

ABD’nin Georgia eyaletindeki Atlanta şehrinde bulunan Hartsfield–Jackson Uluslararası Havalimanı’nda, annesi biletlerle ilgili işlemleri yaparken veznenin arkasına geçen 2 yaşındaki çocuk, bagajların taşındığı platforma tırmandı.

Platformdan inemeyen çocuk, bagajlar ile beraber gözden kayboldu. Güvenlik kamerası görüntülerinde, çocuğun bagaj kontrollerinin yapıldığı farklı odalarda taşıma bandının üzerinde gittiği; korkmuş çocuğun, platformdan kurtulmaya çalıştığı ancak başarısız olduğu dikkat çekti. Bagaj yükleme odasına kadar giden çocuğu, havalimanı çalışanları fark edip platformun üzerinden kurtardı.

Yerel medyaya konuşan çocuğun annesi Edith Vega, oğlu Lorenzo’yu bilet işlemlerini yapmak için bir anlığına yere bıraktığını, kafasını kaldırdığında çok geç olduğunu söyledi. 2 yaşındaki Lorenzo’nun sağ elinde oluşan kırıklarla olayı atlattığı belirtildi.