17 yaşındaki genci döven polis: Boşu boşuna dövdük

Yayın tarihi: 1 Haziran 2022 Çarşamba 12:05 pm - Güncelleme: 1 Haziran 2022 Çarşamba 12:10 pm

Konya’da 17 yaşındaki bir gence tekme ve yumrukla döven polisler, gencin suçsuz olduğu anlaşıldıktan sonra, “Yanlış anlaşılma oldu, boşu boşuna dövdük” dediler.

Gerçek Gündem’de yer alan habere göre, Konya’da 17 yaşındaki bir gencin polis tarafından, ekip aracı önünde darp edildi. Çevrede bulunan bir yurttaş tarafından kameraya alınan olayda, polis, karşılık vermediği ve zorluk çıkarmadığı görülen gence tekme ve yumrukla dövdü. Gencin ise cinsel taciz olayına müdahale ettiği sırada polis tarafından gözaltına alındığı ifade edildi.

Polisin darp ettiği Tele1 muhabiri ve kameramanı hastanede!

“BOŞU BOŞUNA DÖVDÜK”

Darp edilen gencin astsubay olan ağabeyi, yaptığı açıklamada, “Kardeşim bir cinsel taciz olayına şahit oluyor ve müdahale ediyor. Bu esnada polis geliyor kavgaya müdahale amacıyla. Olay sırasında polis geldiği için kardeşim de kaçıyor. Polis de ‘sen kimden kaçıyorsun’ diyerek kardeşime müdahale ediyor. Polis ‘gel bakalım sen mi taciz ettin’ diyor ve darp ediyor” dedi.

Şiddet uygulayan polislerle konuştuğunu söyleyen gencin ağabeyi, “Bir yanlış anlaşılma oldu, senin kardeşini boşu boşuna dövdük” dediklerini ifade etti. Mağdur gencin ağabeyi, polisler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.