11 yaşındaki çocuk ölümden döndü! Annesinin yanına koşarken araba çarptı

Yayın tarihi: 19 Haziran 2023 Pazartesi 11:49 am - Güncelleme: 19 Haziran 2023 Pazartesi 5:56 pm

Esenyurt‘ta yolun karşısındaki annesine koşan Muhammet A.’ya araç çarptı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Muhammet A.’nın bacağında kırık olduğu öğrenildi.

İstanbul Esenyurt’ta yolun karşısındaki annesine koşan Muhammet A.’ya hafif ticari araç çarptı. O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Hastaneye sevk edilen Muhammet A.’nın bacağında kırık olduğu, sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Kazayı gören ve ilk müdahaleyi yapan esnaf Bekir Saraç, küçük çocuğun yol kenarına park edilen araçlar yüzünden çevreyi tam göremediğini belirterek, “11-12 yaşlarında bir çocuğa araba çarptı. Görünce ilk müdahaleyi ettik ama çocuk yola park edilmiş arabaların arasından çıktı. Gelen araç zaten çok hızlı değildi. 40-50 kilometre hızla geliyordu. Göremedi çocuğu. Kaldırımın ortasına doğru belediye yolu böldü. Kaldırım kapalı olduğundan çocuklar, gençler, insanlar yolun ortasından yürüyor. Bu bir sıkıntı. Burada daha önce de kaza oldu. Çünkü hep yolun kenarına araçlar park edilmiş. Çok geniş bir kaldırım var. Rica ediyoruz, kaldırımı açsınlar” dedi.

Esenyurt’ta kimyasal paniği! 11 işçi hastaneye kaldırıldı