11 aracın lastiğini patlattı “Neden yaptığımı hatırlamıyorum” dedi

Yayın tarihi: 6 Eylül 2022 Salı 3:34 pm - Güncelleme: 6 Eylül 2022 Salı 3:34 pm

Bilecik’te park halindeki 11 aracın lastiklerini bıçakla patlatan C.B., güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalandı. Emniyette ifadesi alınan C.B., “Alkollüydüm, neden yaptığımı hatırlamıyorum” dedi.

Bilecik’e bağlı Gazipaşa Mahallesi Hamam Sokak’ta park halindeki 11 aracın lastikleri 02.30 sıralarında bıçakla patlatıldı. Sabah işe gitmek için sokağa çıkan araç sahipleri, lastiklerini patlatıldığını görünce, durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, sokaktaki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyerek şüphelinin C.B. olduğunu tespit etti. Kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünün ardından ifade için emniyete götürüldü. C.B.’nin, çok alkollü olduğunu ve olayı neden yaptığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

“GELİP, BAĞIRIP ÇAĞIRIP GİDİYORLAR”

Lastikleri görünce çok şaşırdığını ifade eden araç sahiplerinden Murat Sarı, “Sokaktaki 11 tane aracın lastiğini doğramışlar. Sabah işe gittim. Bir telefon geldi, dediler ki ‘lastiği patlatmışlar’. Geldik, durum belli. Sokakta bir düzensizlik var. Gece ne olduğu belirsiz kişiler geliyor bağırıyor, çağırıyor, garip garip hareketler. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim” dedi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Alkollü scooter kullanıp ehliyetinden oldu