10 günlük tatile çıktı, evde bebeğini aç ve susuz bırakıp ölümüne neden oldu

Yayın tarihi: 20 Mart 2024 Çarşamba 10:19 am - Güncelleme: 20 Mart 2024 Çarşamba 10:19 am

Haber: Ceren Ural

ABD’de 16 aylık bebeğini aç ve susuz evde bırakıp tatile giden ve bebeğin ölümüne neden olan anne müebbet hapis cezası aldı.

ABD’nin Ohio eyaletinde Kristel Candelario isimli kadın 16 aylık kızı Jailyn’i evde aç ve susuz bırakıp tek başına tatile gitti. Yaklaşık 10 gün sonra tatilden dönen kadın bebeğini açlık ve susuzluktan ölmüş olarak buldu.

Cuyahoga İlçe Savcılığı konu hakkında yaptığı açıklamada” Ohio’lu annenin, kız çocuğunu evin içindeki oyuncaklarla dolu bir odaya kilitlemiş önce Detroit şehrine sonra da Porto Riko’ya tatile gitmiş” denildi.

OLDUKÇA ZAYIFLAMIŞ HALDE BULUNDU

Savcılığın yaptığı açıklamanın devamında , açlıktan oldukça zayıflamış çocuğun, idrar ve dışkıyla kirlenmiş bir oyun alanında ölü bulunduğu kaydedildi. 22 Şubat’ta “cinayet ve çocukları tehlikeye atma” suçunu kabul eden Candelario, çıktığı mahkemede, “şartlı tahliyeden yararlanmaksızın, ömür boyu hapis cezası” aldı.

Canavar anne, oğlunun serumuna dışkı enjekte etti!

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Depresyon ve buna bağlı zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadele eden Candelario, “çok acı çektiğini ve bağışlanmak için her gün dua ettiğini” söylemekle yetindi.

Kaynak: HABER MERKEZİ