Düğünde maganda cinayeti! Havaya ateş açtı Zurnacıyı kalbinden vurup öldürdü

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2022 Perşembe 12:53 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2022 Perşembe 1:18 pm

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde düğünde 41 yaşındaki zurnacı Emre Tıptaş kalbinden silahla vuruldu.

Olay, dün akşam saatlerinde Kadirli ilçesi Kesikkeli Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta yapılan düğünde bazı kişiler havaya ateş açmaya başladı. Alanda alkol alan Erol Coşkun da elinde tabanca, havaya ateş etmek için davul zurna eşliğinde oynayanların arasına girdi. Erol Coşkun’un kolunu havaya kaldırırken elindeki tabancası ateş aldı, mermi 4 çocuk babası zurnacı Emre Tıptaş’ın kalbine isabet etti. Tıptaş’ın yanındaki davulcu arkadaşının yüzüne de barut geldi. Tıptaş, bir süre yürüdükten sonra yere yığıldı. Mahalle muhtarının aracıyla Kadirli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tıptaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Jandarma olayın ardından kaçan Erol Coşkun’un yakalanması için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

Bu arada, Emre Tıptaş’ın vurulma anı, bir davetlinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Emre Tıptaş’ın göğsünü tutarak alandan uzaklaşmaya çalıştığı görüldü. Bu sırada oynayanların arasına giren bir kişinin de havaya etmeye devam ettiği görüntülerde yer aldı.

BİREYSEL SİLAHLANMA ARTTI

Umut Vakfı 28 Eylül 2021’de Bireysel Silahsızlanma günü kapsamında yayınladığı raporda son 8 yılda silahlı şiddetin yüzde 73 arttığını açıklamıştı.

Kasımpaşa tribün liderinin eşinin önünde öldürüldüğü görüntüler ortaya çıktı