Zoom toplantısında mastürbasyon yaparken yakalandı

Yayın tarihi: 20 Ekim 2020 Salı 1:23 pm - Güncelleme: 20 Ekim 2020 Salı 1:23 pm

Amerikan basınının tanınmış hukuk uzmanlarından Jeffrey Toobin, 25 yıldır çalıştığı New Yorker dergisinin Zoom toplantısında mastürbasyon yaparken yakalandı. Dergi, “Kameranın açık olduğunu fark etmedim” diyen Toobin’in işten uzaklaştırıldığını açıkladı. CNN de Toobin’in bir süre ekrana çıkmayacağını duyurdu.

ABD, ülkenin en tanınmış hukuk uzmanlarından biri olan Jeffrey Toobin’in Zoom toplantısında mastürbasyon yaparken yakalanmasını konuşuyor. Toobin ailesinden ve iş arkadaşlarından özür dilerken, New Yorker dergisi ve CNN televizyonundaki görevleri askıya alındı.

SEÇİM SİMÜLASYONU SIRASINDA YAKALANDI

Olay geçtiğimiz hafta, New Yorker dergisi ile WNYC radyosunun Zoom üzerinden seçim yayını simülasyonu yaptığı sırada gerçekleşti. Amerikan basını, Toobin’in simulasyon sırasında bir süre mastürbasyon yaparken görüldüğünü, bir an için toplantıdan çıkıp geri geldiğini ve iş arkadaşlarının ne gördüğünden habersiz bir şekilde simülasyona devam ettiğini yazdı.

ABD’nin prestijli dergilerinden New Yorker’da 25 yıldır çalışan ve CNN televizyonunun üst düzey hukuk yorumcularından biri olan Toobin’in bu şekilde görüntülendiğinin duyulması, ABD’de günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

NEW YORKER, CNN VE CONDÉ NAST İLE İLİŞİĞİ KESİLDİ

New Yorker dergisinden yapılan açıklamada, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı ve bu süreçte Toobin’in görevinin askıya alındığı belirtildi. CNN televizyonu da, Toobin’in kendi isteğiyle ve ‘kişisel sebeplerden ötürü’ bir süre ekrana çıkmayacağını açıkladı. Toobin’in yazdığı bir diğer kurum olan Condé Nast dergisindeki e-posta adresinin de şu an çalışmadığı belirtildi.

“APTALCA BİR HATA YAPTIM”

Toobin ise Vice News’a açıklamasında, “Aptalca bir hata yaptım, kameranın açık olmadığını sanıyordum. Eşimden, ailemden, arkadaşlarımdan ve meslektaşlarımdan özür dilerim. Zoom’un sesini kıstığımı, Zoom toplantısındaki hiç kimsenin beni görmediğini sanıyordum” dedi.