Zonguldak Valiliği iptal etmişti! Edip Akbayram yarın Edirne’de konser verecek

Yayın tarihi: 28 Ekim 2022 Cuma 4:15 pm - Güncelleme: 28 Ekim 2022 Cuma 4:28 pm

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Zonguldak Valiliği’nin Bartın maden faciası nedeniyle konserini iptal ettiği Şarkıcı Edip Akbayram‘ın yarın Edirne’de konser vereceğini açıkladı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında vereceği konseri Zonguldak Valiliği tarafından iptal edilen Edip Akbayram yarın akşam Edirne’de sahne alacak.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Akbayram ile görüştüklerini ve kendisinin yarın akşam Saraçlar Caddesi’nde saat 21.00’de sevenleriyle buluşacağını açıkladı.

“VALİMİZLE DE GÖRÜŞTÜK PROBLEM YOK”

Recep Gürkan konuyla ilgili şunları söyledi:

“Cumhuriyet sanatçısı Edip Akbayram yarın akşam Saraçlar Caddemizde saat 21’de Edirnelilerle buluşacak. Biliyorsunuz, Edip Akbayram’ın Zonguldak’taki konseri Zonguldak Valiliği tarafından Amasra’daki maden faciası nedeniyle iptal edilmişti. Sayın Valimizle de görüştük, burada bir problem yok. ‘Memnuniyetle’ dedi. Edip abiyle de görüştüm. ‘Mutlu olacağını’ söyledi. Cumhuriyet’in 99’uncu yılında Edip Akbayram sevenleriyle Edirnelilerle buluşacak. Tabii biliyoruz, önceki konserlerinde olduğu gibi Saraçlar Caddesi tıklım tıklım dolacak ve Cumhuriyetimizin 99’ncu yılını bu güzel konserle hep beraber kutlayacağız.”

Edip Akbayram’ın Cumhuriyet konseri iptal edildi