Zlatan Ibrahimovic: Zar zor uyuyabiliyorum

Yayın tarihi: 28 Ekim 2022 Cuma 3:15 pm - Güncelleme: 28 Ekim 2022 Cuma 3:15 pm

İtalyan kulübü AC Milan’ın 41 yaşındaki futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, “Her gün ağrı kesici kullanıyorum ve 6 aydır ağrılardan dolayı zar zor uyuyabiliyorum” dedi.

Sansasyonel açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen İsveçli Futbolcu Zlatan Ibrahimıvic’ten dikkat çeken bir açıklama daha geldi. İtalya Serie A’da geçen sezonu şampiyon tamamlayan AC Milan’ın 41 yaşındaki başarılı forveti CNN’e emekliliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“PİŞMANLIK HİSSETMEYECEĞİM ZAMANA KADAR”

Zlatan Ibrahimovic, “Emeklilik mi? Hayır, şu an o noktada değilim. Oyuna karşı büyük bir tutkum var. Şimdi yaşımdan dolayı takım arkadaşlarımla aramda başka bir ilişki olduğunu kabul ediyorum ama bundan büyük bir zevk duyuyorum. Düşünüyorum da futbolu bıraktığımda futbolu çok özleyeceğim. Futbolu bıraktıktan sonra pişmanlık hissetmeyeceğim zamana kadar oynamaya devam etmeliyim” ifadelerini kullandı.

“ZAR ZOR UYUYABİLİYORUM”

Ibrahimovic, sakatlığı nedeniyle çok zor bir dönem yaşadığını ve zorlukla uyuyabildiğini söyledi. Ibrahimovic, “Sağlıklı olduğum sürece futbol oynamya devam etmek istiyorum. Ne kadar gidebileceğimi göreceğiz. Kendime karşı her zaman dürüstüm. Artık oynayamadığım zaman futbolu bırakacağım. Vücudumu da zorlayabildiğim kadar zorlayacağım. Sakatlık konusuna da gelince. Her gün ağrı kesici kullanıyorum ve 6 aydır ağrılardan dolayı zar zor uyuyabiliyorum. Saha içinde ve dışında bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum” şeklinde konuştu.

Fragmanı paylaştı! Zlatan Ibrahimovic sinema filminde