Ziya Bandırmalıoğlu’nun öldürüldüğü çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 22 Aralık 2021 Çarşamba 9:08 am - Güncelleme: 22 Aralık 2021 Çarşamba 9:14 am

90’lı yıllarda işlenen faili meçhul cinayetlerde ve Susurluk Davası’nda adı geçen eski Özel Harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu öldürülmüştü. Eski bir polisin de öldüğü çatışmaya ait görüntüler ortaya çıktı.

Kalamış Marina’da  Ziya Bandırmalıoğlu ile husumetli olduğu bir grup arasında çatışma çıktı. Bandırmalıoğlu ve yanındaki bir başka eski polis öldürüldü. TELE 1’e konuşan Marina yöneticisi olayı doğrulayarak, “Olumsuz bir durum olduğu doğru. Olay bizim bir kiracımızın olduğu bölgede yaşandı” dedi.

Ziya Bandırmalıoğlu öldürüldü!

ÇATIŞMANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İnfial yaratan olayın ardından çatışmanın yaşandığı restoranın güvenlik kamera kaydı da ortaya çıktı. Görüntülerdeki çatışma karşılıklı olarak yoğun ateş açıldığı görülürken adeta bir “Katliam” meydana geliyor.

 

ZİYA BANDIRMALIOĞLU KİMDİR?

Ziya Bandırmalıoğlu 90’lı yıllarda işlenen birçok faili meçhul cinayetlerde adı geçen eski bir özel hareket polisi. İnfaz timi olarak bir dönem anılan Bandırmalıoğlu hakkında bir dönem birlikte çalıştıkları Ayhan Çarkın’ın ifadesi üzerine yakalama kararı çıkarılmıştı. Bandırmalıoğlu, yakalama kararına rağmen bir türlü yakalanmadı. Bandırmalıoğlu, faili meçhul cinayetlerin yanı sıra Susurluk soruşturmasında da yer aldı. Özellikle Kürt iş adamlarına yönelik cinayetlerde yer aldığı iddia edilen Bandırmalıoğlu, Mecit Baskın davasındaki iki tutukludan biriydi. Bir süre sonra bu davadan da tahliye oldu.