Zeydan Karalar’a yapılan provokasyona ‘Montajsız video’ ile yanıt

Yayın tarihi: 29 Mart 2019 Cuma 9:49 am - Güncelleme: 29 Mart 2019 Cuma 9:53 am

Zeydan Karalar basına montajlı verilen provokasyon görüntülerine, videonun montajsız haliyle yanıt verdi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Zeydan Karalar hakkında yapılan provokasyona ve montajlı görüntüleri kamuoyuna yayan bütün kanallara tepki gösterdi ve olayın ve görüntülerin montajsız halini paylaştı. Karalar, “Yargıda bunlarla hesaplaşacağız” dedi.

Karalar, düzenlediği toplantıda kendisini hedef alan provokasyona şu sözlerle yanıt verdi:

“Şehit ailemizin salondan kovulduğu iddiası kurgulanmış bir yalandır. Dün üzüntü verici bir provakasyonla daha karşılaştım. Şahsıma ve kıymetli şehit yakınlarına hakaret ve saygısızlık yapıldı. Önce terör örgütüyle işbirliği ile itham edildim.

Sonrasında da bağırıp çağırıp masa yıkmak ve salonu terk etmek suretiyle, bu devletin belediye başkanına ve orada bulunan bütün şehit ailelerine hakaret edildi. Olayın gerçeği ve bana karşı kurulan komplo, sizinle paylaştığım montajsız videoda açıkça görülmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımıza montajlı görüntüler izleten bütün kanalları yargıya intikal ettiriyorum. Tüm şehit yakınlarının acısı acımızdır. İnsanların acılarını; siyasi birtakım menfaatlerine alet etmeye çalışan vicdansız kişiler haricinde, hiç kimseye kırgınlığım yoktur.”