Evliliği bir gün süren Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı

Yayın tarihi: 19 Haziran 2019 Çarşamba 10:19 am - Güncelleme: 19 Haziran 2019 Çarşamba 12:53 pm

Geçtiğimiz pazar günü Zekeriyaköy’deki evinde Murat Akıncı’yla evlenen, daha sonra Akıncı hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarıyla boşanma kararı alan Zerrin Özer dün akşam hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olaylar sonrası açıklama yapan Zerrin Özer, “Kendi şirketini 420 bin TL dolandıran bir kadın çıkmış, ‘Murat Akıcı sahte bir insan’ diyor. Ee sen nesin? Adam beraat etmiş. O kararı yayınladınız mı? Hayır.. O zaman konuşmayacağız” dedi. Özer’in menajeri ise, Zerrin Özer’in severek ayrıldığını belirterek, “36 saat evli kaldıkları için ‘Evliliğin iptali’ davası açıyoruz. Zerrin o kadınları dinledikten sonra ‘Kendime inanamıyorum’ dedi.” diye aktardı.

Geçtiğimiz pazar günü Zekeriyaköy’deki evinde Murat Akıncı’yla evlenen, daha sonra Akıncı hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarıyla boşanma kararı alan Zerrin Özer dün akşam hastaneye kaldırıldı.

Zerrin Özer’in evlendiği 27 yaş küçük eşi için ‘üç kadını dolandırdı’ iddiası! Bu sabah öğrendi…

ZERRİN ÖZER: KENDİME İNANAMIYORUM!

Zerrin Özer, 16 Haziran Pazar günü Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Akıncı, hakkında ortaya atılan dolandırıcılık iddialı evliliği bitirdi. Zerrin Özer, nikahtan 36 saat sonra boşanmaya karar verdi. Ünlü sanatçının menajeri Kemal Aslan ve Murat Akıncı’nın annesi Sevilay Ünal, Kanal D’de yayınlanan 2. sayfa programına telefonla bağlanıp yaşananları canlı yayında anlattılar…

Zerrin Özer’in evliliği 36 saat sürdü! Boşanma kararı aldılar… İşte nedeni

KEMAL ASLAN: ‘EVLİLİĞİN İPTALİ’ DAVASI AÇIYORUZ

“Zerrin’in tansiyonu çok yükselmiş, sol kolunda uyuşma başlamış. Yanındaki yardımcılar panik olunca hastaneye götürmüşler. Ciddi bir kriz geçirdi.
Yaşanan olaylar sonucunda Zerrin Hanım dün öğle saatlerinde boşanma kararı aldı. Anlatılanlarla karşımdaki Murat bambaşka bir insan. Murat Akıncı o kadar beyefendi bir şekilde karşıladı ki, ‘Zerrin sen üzülme. Sen nasıl mutlu olacaksan ben onu yaparım’ dedi. Avukatıma gelip, boşanma davası için vekaleti imzaladı. Benim bu noktada adama söyleyebileceğim hiçbir şey yok.
Kendi şirketini 420 bin TL dolandıran bir kadın çıkmış, ‘Murat Akıcı sahte bir insan’ diyor. Ee sen nesin? Adam beraat etmiş. O kararı yayınladınız mı? Hayır.. O zaman konuşmayacağız. Murat Akıncı için açılan bir dava yok. Ama Murat Bey, hemen yasal hakkını kullanmaya başladı. Adam evinde oturuyor, kaçmıyor. Ben ne söyleyebilirim?

Murat Akıncı 3 yıllık süre içerisinde Zerrin’e 1 kuruş harcatmadı biliyor musunuz? Evine de o baktı, Zerrin’e de o baktı. Adam evden ayrıldı. Zerrin, hastanedeyken beni sürekli aradı. Zerrin Özer, severek ayrılıyor. Bence sular durulduktan sonra Zerrin ile yeniden bir araya gelmeleri çok mümkün. 36 saat evli kaldıkları için ‘Evliliğin iptali’ davası açıyoruz. Zerrin o kadınları dinledikten sonra ‘Kendime inanamıyorum’ dedi.”