Zeki Demirkubuz öfkesine hakim olamadı! Boykot çağrısı yapan yandaş yazara küfretti

Yayın tarihi: 23 Kasım 2023 Perşembe 8:33 pm - Güncelleme: 23 Kasım 2023 Perşembe 8:52 pm

Yönetmen Zeki Demirkubuz, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları üzerinden kendisine hedef alan ve boykot çağrısı yapan yandaş Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan’a küfretti.

Yandaş Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan, İsrail’in Gazze’de sivillere yönelik saldırısı üzerinden Yönetmen Zeki Demirkubuz’u hedef aldı.

Demirkubuz’u İsrail’in insanlık suçu işlediği saldırılarla ilgili konuşmamasını gerekçe göstererek hedef alan Kılıçarslan, ünlü yönetmenin 15 Aralık’ta vizyona girecek filmini boykot etme çağrısı yaptı.

Kılıçarslan, TVNET canlı yayınında Demirkubuz ile ilgili şunları söyledi:

“Açık çağrımdır; Gazze hakkında yarım cümle kurmayan, dünyadaki her şeye duyarlı ama Gazze’de ölen bebeklerin ölümüne dair, kendi etkileyebileceği kitleye yarım cümle mesaj ulaştırmayan Zeki Demirkubuz’la ilgili yapmamız gereken şudur: 15 Aralık’ta filmi vizyona girecek. O filme gitmeyerek boykot etmemiz gerekir. Ben Zeki Demirkubuz’u izlemeden duramam diyen genç arkadaşım bekle korsan izle. Ben çıktığında link atayım sana. Yeter ki bu adama para kaptırma.”

DEMİRKUBUZ’DAN SERT YANIT

Demirkubuz ise Kılıçarslan’a sosyal medya hesabından küfürlü bir yanıt verdi. Demirkubuz, “Gazze halkına yapılan zulüm  konusunda hissettiklerimi sorgulamaya kalkanı s******. Filmini, gişesini, korsanını, boykotunu, tehditini ayrıca s******.”

Filmi ertelenen Zeki Demirkubuz’dan ‘Ölümlü Dünya’ göndermesi

Kaynak: TELE1