Zehra Teyze TELE1 hayranı çıktı

Yayın tarihi: 27 Aralık 2021 Pazartesi 8:36 pm - Güncelleme: 28 Aralık 2021 Salı 11:39 am

Ankara Kızılay’da ördüğü lif ve patikleri satarak geçimini kazanmaya çalışan ve sokak röportajlarına verdiği demeçlerle dikkat çeken Zehra Teyze, Tele1 ekranlarında yayınlanan Merdan Yanardağ’ın sunduğu 18 dakika programına katıldı.

‘Ortaya Karışık’ isimli bir Youtube kanalına konuşarak iktidarın ekonomi politikalarını eleştirip yediden yetmişe herkesin dikkatini çeken Zehra Teyze, Merdan Yanardağ’ın sunduğu 18 dakika programını sürekli takip ettiğini, verdiği röportajlarda Yanardağ’ın ifadelerine sık sık başvurduğunu söyledi.

Zehra Teyze, TELE1’e olan hayranlığını yayına bağlandığı esnada da yineleyerek, “Akşam 9’da eve geliyorum size yetişemiyorum. ama tekrarı gece 2’ye kadar izliyorum. Yorumlarınızı çok beğeniyorum. Süpersiniz. Bütün arkadaşlarıma, yakınlarıma da söylüyorum” dedi.

“LİFLERİMİ SATTIRMIYORLAR”

Ankara’da lif ve patiklerini satan Zehra Teyze, valiliğin buna engel olduğunu söyledi. Canan “Sattırmıyorlar liflerimi bile. Kaç kere karakola çektiler. Valilik diyorlar. Ben de ‘kardeşim ben ne yiyeyim, çocuğumun işi gücü yok’ diyorum. Bana ne diyorlar, konuşma karşındaki polis, bekçi diyorlar. Beni susturuyorlar ama ben susmadım.” dedi.

Yaşlı teyze: Serbest piyasa ekonomisini bu ülke kaldıramaz