Zehra Güneş aşka yelken açtı

Yayın tarihi: 23 Aralık 2021 Perşembe 8:02 am - Güncelleme: 23 Aralık 2021 Perşembe 9:24 am

VakıfBank forması giyen milli voleybolcu Zehra Güneş, şampiyonluk sonrası verdiği pozla aşk yaşadığı iddiaları güçlendi.

2020 Tokyo Olimpiyatları’na giden ve herkesi hayran bırakan Filenin Sultanları, gündemden düşmüyor. Takımın parlayan isimlerinden olan Zehra Güneş, Vakıfbank Spor Kulübü ile tarihi bir başarıya imza attı.

Türkiye’nin öne kulüpelerinden Vakıfbank, Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2021 Dünya FIVB Kadınlar Şampiyonası final maçında, Imoco Volley’i 3-2 yenerek kupanın sahibi oldu. A Milli Voleybol Takımımızın ve Vakıfbank’ın yıldızı Zehra Güneş de yine tüm dikkatleri üzerine çeken ve skor toplayan isimlerdendi.

22 yaşındaki voleybolcu başarılı performansının yanında güzelliğiyle de ilgi görüyor.  Vakıfbank SK’nin ve A Milli Voleybol Takımımızın milli sporcusu Zehra, Instagram’da paylaştığı karesiyle yine beğeni topladı.

Güneş’in hayatında birinin olup olmadığı merak ediliyordu. Uzun zamandır hayatında kimsenin olmadığını dile getiren genç sporcunun özel hayatında yeni bir gelişme yaşandı.

Medyaradar’da yer alana habere göre; Aşk yaşadığı iddia edilen Eren Dişli ile şampiyonluk sonrası gelen fotoğraf, sosyal medyada paylaşıldı. İkilinin arasındaki samimiyet aşk iddialarını güçlendirdi.