Zamlara isyan eden Murat Boz’a Şanışer referandumdaki sözlerini hatırlattı

Yayın tarihi: 9 Şubat 2022 Çarşamba 3:44 pm - Güncelleme: 9 Şubat 2022 Çarşamba 3:44 pm

Zamlara tepki gösteren Murat Boz‘a, Şanışer’den sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla referandum göndermesi yaptı. Murat Boz 2017 referandumunda Rıdvan Dilmen’i başlattığı akıma AKP’nin sloganı olan “Güçlü bir Türkiye için bende varım” diye destek vermişti

Şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından elektrik ve doğalgaza gelen zamlara tepki gösterdi. Boz, “Akıl almaz yükseklikteki zamlar nefes aldırmaz oldu” dedi.

Instagram hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Murat Boz, ilk olarak “Zamlar geri alsın” yazan bir gönderiyi hikâyesine ekledi.
Daha sonra yeni bir paylaşım daha yapan Boz, “Hayat pahalılığı üstüne elektriğe ve doğal gaza gelen bu akıl almaz yükseklikteki zamlar nefes aldırmaz oldu insanlara” ifadelerini kullandı.

 

Murat Boz da zamlara isyan etti

ŞANIŞER GEÇMİŞİ HATIRLATTI
Susamam projesiyle dikkat çeken rap sanatçısı Şanışer, Boz’un paylaşımını alıntılayarak, “Murat mesajını aldım, güçlü bir Türkiye için ben de zamlar geri alınsın diyorum” sözleriyle eleştirdi.

 

MURAT BOZ ‘BEN DE VARIM’ DEMİŞTİ
Boz, 2017 referandumunda Rıdvan Dilmen’in başlattığı kampanyaya destek vermiş; AKP ve MHP için çağrıda bulunmuştu.

O dönem Çin’in Beijing Guoan takımının formasını giyen Burak Yılmaz’ın, “Arda kardeşim çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Murat Boz kardeşim sen de var mısın?” videosuna yanıt veren şarkıcı, “Burak selam, çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Abdülkadir sen de var mısın?” demişti.