Zamlar dolmuşçuları da vurdu! Kazandığım parayı benzinliğe veriyorum

Yayın tarihi: 8 Mart 2022 Salı 1:14 pm - Güncelleme: 8 Mart 2022 Salı 1:22 pm

Akaryakıta gelen zamlardan dolmuş şoförleri de etkilendi. Sinop’ta dolmuş şoförlüğü yapan Rafet Öz, “Kazandığım parayı akşam benzinliğe verip eve dönüyorum” dedi.

Akaryakıta gelen son zamlarla beraber benzinin litresi 20 TL’yi aştı. Zamlardan dolmuş şoförleri de oldukça etkilendi. Sinoplu dolmuş şoförü Nihat Kakan, akaryakıt zamlarına “Nefes alacak durumda değiliz. Mazot alamıyoruz.” diyerek zamlara tepki gösterdi. Şoför Rafet Öz ise “Mazota çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“KAZANDIĞIM PARAYI BENZİNLİĞE VERİYORUM”

Sinoplu dolmuş şoförleri, akaryakıt zamlarına tepki gösterdi. Dolmuş şoförü Rafet Öz, “Mazota çalışıyoruz. Başka bir şey yok. İşlerimiz çok berbat. Kazandığım parayı akşam benzinliğe verip eve dönüyorum. Şu an zararına çalışıyorum. Çalışmasam daha iyi. Arabam yıpranmaz, lastiği eskimez” dedi.

“İŞLERİMİZ YÜZDE 100 DÜŞTÜ”

Dolmuş şoförü Alaattin Acar, “Hiç iyi değil. Böyle giderse herkes kontak kapatacak gibi. Durum kötü. Bizim için değil. Herkes için kötü” dedi. Şoförlük yapan Uğur Ünal ise, “Gelen zamlardan dolayı bizi kurtarmıyor. Zor durumdayız. Kooperatif ne derse biz onu uygularız. Geçen seneye göre bu sene işlerimiz yüzde 100 düştü desek yeridir” diye konuştu.

Benzin ve motorine bu gece bir zam daha gelecek iddiası!