Zam haberini duyan yurttaşlar akaryakıt kuyruğuna girdi!

Yayın tarihi: 15 Ekim 2021 Cuma 9:23 pm - Güncelleme: 5 Nisan 2022 Salı 1:17 pm

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 41 kuruş, benzine 14 kuruş zam yapılacağı duyuruldu.  Zam haberini alan yurttaşlar benzin istasyonlarının önünde kuyruk oluşturdu. Bir yurttaş da damacanalarla benzin depoladı.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 41 kuruş, benzine de 14 kuruş zam yapılacağı haberi sonrasında yurttaşlar benzin istasyonlarına akın etti. Akaryakıt ürünlerine gelen zam öncesinde depolarını doldurmak isteyenler, uzun süre benzin istasyonlarında sıra bekledi.

Benzin ve motorine zam geldi, yeni fiyatlar belli oldu

‘TARİH YAZSIN’
CHP milletvekili Engin Özkoç da, akaryakıt istasyonlarında yurttaşların oluşturduğu kuyruğu paylaşarak duruma tepki gösterdi. Özkan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Tarih yazsın: AKP döneminde benzin – motorin kuyruğu” diye yazdı.

DAMACANALARLA BENZİN DEPOLADI

Akaryakıtta son günlerde sık sık artış yaşanırken dün gece bir başka zam daha geldi. Gece yarısından itibaren benzinde 17 kuruş, motorinde ise 41 kuruş artış yaşandı. Yurttaşlar, zamların uygulamaya girmesinden önce akaryakıt istasyonları önünde kuyruklar oluşturdu.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, yurttaşların kuyruğa girdiği, damacanalarla akaryakıt aldığı görüntüleri sosyal medya hesabından, “Vatandaş benzin – motorin kuyruğunda… Damacanalara depoluyorlar! Vatandaşı bu duruma düşüren AKP utansın” notuyla paylaştı.