Zafer Şahin ile Arif Kocabıyık havalimanında tartıştı

Yayın tarihi: 6 Kasım 2021 Cumartesi 1:03 pm - Güncelleme: 6 Kasım 2021 Cumartesi 1:06 pm

Arif Kocabıyık, daha önce kendisine hakaret eden gazeteci Zafer Şahin’i havalimanında tartıştı. İkili birbirlerine hakaret etti.

Sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık, bugün sosyal medyadan bir paylaşım yaparak gazeteci Zafer Şahin ile Atatürk Havalimanı’nda karşılaştıklarını söyledi. Görüntüler ikili arasında tartışma yaşandığı görüldü.

Kocabıyık, Şahin’i karşılarken “Zafer Şahin merhaba hatırladın mı beni, hani Ankara’da bir denk gelelim demiştin, denk geldik. Söyle söyleyeceğini…” dedi. Tartışmanın kamerayla çekilmesine tepki gösteren Şahin, Kocabıyık’a “Bankamatik faresi” diye karşılık verdi.

Yaşanan tartışma sonrası Kocabıyık’ın görüntüleri paylaşmasının ardından Twitter hesabından bir paylaşım yapan Şahin, “Arkadaşlar bu akşam Ankara Havalimanında izinsiz bir şekilde çekim yaparak beni tahrik etmeye çalışan şahıstan şikayetçi olduk. Merak etmeyin, ciddiye de almayın. Bu arada bu adamlar benden ciddi ciddi rahatsız yav:) Özel ekip yollayıp kumpas kurmuşlar. Başka kapıya” ifadelerini kullandı.

ŞAHİN DAHA ÖNCE HAKARET ETMİŞTİ

Şahin, daha önce CNNTürk’te yaşadığı bir tartışmayı alıntılayan Kocabıyık’a “Hoş lan kripto hoşt…Sen boyundan büyük işlerle uğraşma. Ağababaların gelsin…. Gelsene bir gün Ankara’ya” ifadeleriyle yanıt vermişti.