Zafer Partisi İlçe Başkanı serbest bırakıldı

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2022 Pazar 10:12 am - Güncelleme: 8 Mayıs 2022 Pazar 4:30 pm

Zafer Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Adem Şeker gözaltına alındı. “Zafer Partisi gelecek sığınmacılar gidecek” sözlerini içeren bir pankartı astığı için gözaltına alındığı öne sürülen Şeker serbest bırakıldı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, partisinin Arnavutköy ilçe başkanı Adem Şeker’in gözaltında olduğunu duyurdu. Partisinin sloganını pankart olarak asan Şeker’e destek olmak için Zafer Partisi İl Başkanı Hasan Akşit’in karakola gittiğini bildirdi. Taşkaya’nın paylaşımı şöyle:

“Zafer Partisi Arnavutköy İlçe Başkanımız Adem Şeker, aşağıdaki pankart ve yazılar sebebiyle gözaltına alınmıştır. İstanbul İl Başkanımız @Hakan__Aksit ve beraberindeki heyet, ilçe başkanımıza destek olmak için Arnavutköy Karakoluna gitmek için yola çıkmışlardır.”

 

 

ÜMİT ÖZDAĞ: ADEM ŞEKER SAVCILIĞA SEVK EDİLİYOR

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından Adem Şeker’in ‘halkı kin ve nefrete kışkırtma’ suçlamasıyla savcılığıa sevk edildiğini açıkladı. Özdağ’ın paylaşımı şöyle:

“Arnavutköy ilçe başkanımız Adem Şeker, ZAFER PARTİSİ GELECEK SIĞINMACILAR GİDECEK sloganını yazdığı için polis tarafından gözaltına alındı.Halkı kin ve nefrete kışkırtma suçlaması İle savcılığa sevk ediliyor. Zafer Partisi gelecek-Sığınmacılar gidecek suç değil, milli taleptir.”

SERBEST BIRAKILDI

Adem Taşkaya, Twitter hesabından Adem Şeker’in serbest bırakıldığını açıkladı.

 

Zafer Partisi’nden il ve ilçe başkanlıklarına ‘provokasyon’ genelgesi!