Zafer Algöz’ün Erşan Kuneri ile Feyyaz Yiğit’in ‘Gibi’sini kıyaslamasına tepki yağdı

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 12:17 pm - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 4:59 pm

Türkiye’nin son günlerde en çok konuşulan projelerinden bir olan Erşan Kuneri sosyal medyanın da gündemine oturdu. Oyuncu Zafer Algöz, Twitter’dan projeyi “Gibi” dizisine benzeten bir izleyiciye verdiği cevapla dikkat çekti.

Türkiye’nin son günlerde en çok konuşulan projelerinden bir olan Erşan Kuneri, sosyal medyanın gündemine oturdu. ‘Erşan Kuneri’ dizisinin oyuncularından Zafer Algöz, ‘Gibi’ dizisiyle son dönemin popüler isimlerinden Feyyaz Yiğit’i Twitter’dan eleştirdi. Oyuncu, Twitter kullanıcısının dizisiyle ilgili “İçinde bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim gibi” yorumuna “‘Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek” yanıtını verdi. Alagöz, bu yorumunun ‘yapıcı’ olmadığını düşünen bir takipçisine de “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki” dedi. Deneyimli oyuncu, Cem Yılmaz’ı ve kendisini ‘Feyyaz Yiğit komedisinde görmek istemesine’ karşılık da “Feyyaz Yiğit komedisi mi” ifadesini kullandı.

Dijital yayın platformu Netflix’te 13 Mayıs’ta yayına giren, komedyen Cem Yılmaz’ın dizisinin galası, 12 Mayıs’ta Emek Sineması’nın yerine inşa edilen Grand Pera’da düzenlenmişti. Algöz de seride yer alıyordu.

 

Cem Yılmaz’dan Erşan Kuneri’yi eleştiren takipçisine yanıt