Zabıtayla inatlaşan seyyar satıcı, meyve sıkma makinesine el konunca meyveleri yere attı!

Yayın tarihi: 8 Aralık 2022 Perşembe 7:46 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2022 Perşembe 7:46 pm

Meyve suyu satan esnaftan zabıta başka yerde satmasını istedi. Esnaf, zabıtanın isteğini yerine getirmeyince zabıta esnafın meyve sıkma makinesine el koydu. Bunun üzerine esnaf da meyveleri yere attı.

Edirne Saraçlar Caddesi’ne el arabasında meyve ve meyve suyu satan Eren Mandacı’nın yanına gelen zabıta ekipleri Eren Mandacı’dan satışı başka yerde yapmasını istedi. Eren Mandacı ise bu isteği yerine getirmeyince zabıta ekipleriyle Eren Mandacı arasında tartışma çıktı. Tartışma üzerine zabıta ekipleri Mandacı’nın meyve sıkma makinesine el koydu. Mandacı da bunun üzerine tepki göstererek meyveleri yere attı.

“ÜÇÜNCÜ KEZ EL KOYULDU”

Meyve sıkma makinesine üçüncü kez el konulduğu için tepkili olduğunu belirten Mandacı, “Satış yapmak için evden çıktım, bankaların orada durdum. Benim sıkma makinemi aldılar. Bu üçüncü oluyor. Bu makinenin fiyatı 2,5 – 3 bin lira. Biz ne yiyelim? Taş mı yiyelim? Bize yer göstermiyorlar, müdüre gidiyoruz yerinde yok. Bizi caddenin en aşağısına atıyorlar. Herkese yer veriyorlar, bize göstermiyorlar” dedi.

Plakasız araçla oto galeriye ateş açtılar! Bir zabıta yaralandı