Zabıta seyyar satıcıya tokat atıp yerde tekmeledi

Yayın tarihi: 28 Ekim 2022 Cuma 4:52 pm - Güncelleme: 28 Ekim 2022 Cuma 4:55 pm

Başkanımız Akif Kemal Akay, vatandaşımıza geçmiş olsun ziyaretine gitti ve tüm bu süreçte belediyemizin yanında olduğunu, bir daha hiçbir emekçimizin mağdur olmaması adına gerekli tüm önlemleri alacağımızı belirtti."




Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, seyyar satıcıyı evinde ziyaret etti


" />

Adana’da bir zabıta, tartıştığı seyyar satıcıya tokat atıp yere düşürdü. Zabıtanın, satıcıyı yerde tekmelediği anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, zabıtanın görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Merkez Seyhan ilçesinde zabıta ekibi, sokakta sebze satışı yapması nedeniyle bir kişiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle zabıta ekibindeki bir personel seyyar satıcıyı tokat attı.  Yere düşen seyyar satıcıya tekme atan zabıtayı, çevredeki vatandaşlar araya girip olayı sonlandırmaya çalıştı. Bu sırada, zabıta personeli vatandaşa da tepki gösterdi. Olayı, bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AKAY’DAN SEYYAR SATICIYA ZİYARET

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, şiddete uğrayan seyyar satıcıyı evinde ziyaret etti. Zabıtanın görevden uzaklaştırıldığını bildiren Seyhan Belediyesi’nin Twitter hesabından şu mesaj paylaşıldı.

“Kamuoyunun ve bizlerin vicdanını yaralayan münferit bir olay üzerine, ilgili zabıta memuru görevden uzaklaştırılıp yasal işlemler başlatılmıştır.

Başkanımız Akif Kemal Akay, vatandaşımıza geçmiş olsun ziyaretine gitti ve tüm bu süreçte belediyemizin yanında olduğunu, bir daha hiçbir emekçimizin mağdur olmaması adına gerekli tüm önlemleri alacağımızı belirtti.”

 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, seyyar satıcıyı evinde ziyaret etti

 

Tekmeli yumruklu kavgayı ayırmaya çalışan zabıta darbedildi