Z Flip 4 daha büyük bir pil ile gelecek

Yayın tarihi: 2 Mayıs 2022 Pazartesi 12:00 pm - Güncelleme: 1 Mayıs 2022 Pazar 10:52 pm

Samsung Galaxy Z Flip4 için, Kasım 2021’den bu yana özellikleri hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Şimdise ise Galaxy Z Flip 3’ün halefinin selefiyle aynı pil kapasitesiyle geleceğine dair spekülasyonlar vardı. Ancak gelen bilgiler biraz farklı.

Gelen yeni bilgilere göre, Z Flip 4’ün Z Flip 3’ten daha büyük bir pil ile geleceğini belirtti. SM-F721 model numaralı Samsung Galaxy Z Flip 4, iki pil ile gelecek. İlk pil, 2.400 mAh nominal kapasiteye sahip bir alt pil, ikinci pil ise 903 mAh nominal kapasiteye sahip ana pildir. Bu nedenle, Galaxy Z Flip4’ün toplam pil kapasitesi, Z Flip 3’ün toplam nominal pil boyutundan biraz daha yüksek olan 3.303 mAh’dir. Yeni modelin tipik pil kapasitesinin önceki modele göre en az 100mAh daha yüksek olacağı tahmin ediliyor.

 Z Flip4

 

İki cihazın pil kapasitesi arasındaki fark oldukça küçük (100 mAh) olsa da, verimli tasarım iyileştirmeleri açısından Samsung’un yeni pile ne kadar ömür katacağı henüz belli değil.

Mevcut iddialar da hala spekülasyonlar aleminde, bu nedenle Samsung mevcut spekülasyonlardan oldukça farklı bir şey bulabilir. Samsung Galaxy Z Flip 4’ün kesin çıkış tarihi hakkında henüz kesin bir bilgi yok. Bakalım yeni gelecek olan bilgiler cihaz hakkında neler söyleyecek.

Xiaomi, ayrılabilir ve katlanabilir ekranlı akıllı telefonun patentini aldı